聲優愛好[13]大西沙織 生誕祭 2017

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
發覺愈來愈多聲優講「清純派」

三大性欲?

櫻花任務生放送成日講要做「清純派」
石上 又講

證明三大影響力大 業界都玩呢個梗
藤田茜 我覺得不行 這個聲優不會成功

已經成功左

做乜

我覺得不行潮文

已經成功左

我覺得仲係麻麻地
不過無可否認佢係幾出位
發覺愈來愈多聲優講「清純派」

三大性欲?

櫻花任務生放送成日講要做「清純派」
石上 又講

間野山真係玩清純派玩到痴線
睇小松同安済兩個扮清純派真係好好笑
重有一個大家都唔記得左既隱形人楠田

今日先同朋友傾過佢

呢個睇個勢都係退休生活

當年如日方中既love live竟然去到依家咁

個問題同AKB一樣
你成隊加埋出黎就好勁,但單飛出到黎你只係普通人一個

已經成功左

我覺得仲係麻麻地
不過無可否認佢係幾出位

聲優最忌三次元character蓋過二次元
依家佢正正係咁

已經成功左

我覺得仲係麻麻地
不過無可否認佢係幾出位

依家佢正正係咁

唔驚啦,用佢而家三次元名氣+近孚佢MANAGER咁濟既三木應該可以搵到好多配音工作

小松:新人聲優都唔一定清純

諗起以前佢同酋長一齊話自己冇枕營業

小松:新人聲優都唔一定清純

諗起以前佢同酋長一齊話自己冇枕營業

空丸(個孖生細妹)好慘
印刷出事趕唔切comiket,最後得番空丸比佢嘅扇(設定)派比人,應該蝕得好柑
空丸(個孖生細妹)好慘
印刷出事趕唔切comiket,最後得番空丸比佢嘅扇(設定)派比人,應該蝕得好柑

咁可以事後通販
空丸(個孖生細妹)好慘

咁可以事後通販

好想要大西果本

已經成功左

我覺得仲係麻麻地
不過無可否認佢係幾出位

依家佢正正係咁

唔驚啦,用佢而家三次元名氣+近孚佢MANAGER咁濟既三木應該可以搵到好多配音工作

係三木有新玩具之前應該都keep到job量既
套野睇個勢都有二期 仲有時間比佢上位既
btw 今日有冇人睇茜
利申香港lv
空丸(個孖生細妹)好慘

咁可以事後通販

好想要大西果本

話唔定下次sora night係千両箱空丸同人誌販售會

不過實體本出得有少少慢,都成71集先去到41,乜梗都唔記得哂
空丸(個孖生細妹)好慘

咁可以事後通販

好想要大西果本

話唔定下次sora night係千両箱空丸同人誌販售會

不過實體本出得有少少慢,都成71集先去到41,乜梗都唔記得哂

就係咁先有價值,可以回味返

嗚啊

嗚啊

さおりんああああああああああああああああああああああああああああああああ

彼女とデートなう

彼女とデートなう

張相我影

彼女とデートなう

張相我影

大佬呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞