聲優愛好[13]大西沙織 生誕祭 2017

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

唔好似

其實好sad 變相個場大部分人係睇LL多過pile

起碼好過唔滿...

但咁其實無意思,有幾多野係佢自己?
得罪講句如果唔係撈唔掂都唔會做到咁核突

核唔核突我覺得後話
但今次打得粒粒以張王牌,下次可以點

再用多次依招
橋唔怕舊 最緊要受

下次又係咁情況,大家一定覺得會有大牌出
結果又等買飛,最後就係loop

B叔又中
見到其他本身唔紅個幾個無特別去消費光環
佢搞成咁真係好慘

數番轉頭九個最少野撈好似得pile同飯田?
利申非粒拉爬

pile而家專心做歌手
飯田前兩日有人講完黎,追post喇

有睇到,當時費事加把口姐
熟肉字幕】石上静香和相坂优歌的「落第骑士英雄谭」nico生SP (46分46秒 )
https://www.bilibili.com/video/av13212972/
重有一個大家都唔記得左既隱形人楠田

今日先同朋友傾過佢
熟肉字幕】石上静香和相坂优歌的「落第骑士英雄谭」nico生SP (46分46秒 )
https://www.bilibili.com/video/av13212972/

🖐🏼🖐🏼

今日先同朋友傾過佢

呢個睇個勢都係退休生活
真係要同b叔道個歉!
真係要同b叔道個歉!

屌你老母
敢挑戰我b叔
而家大大巴打落你到

核唔核突我覺得後話
但今次打得粒粒以張王牌,下次可以點

再用多次依招
橋唔怕舊 最緊要受

B叔又中
佢搞成咁真係好慘

利申非粒拉爬

pile而家專心做歌手

rippi成日去中國,其實真係有咁多job

再用多次依招
橋唔怕舊 最緊要受

B叔又中
佢搞成咁真係好慘

利申非粒拉爬

pile而家專心做歌手

成個鐘都冇人 其實我係想問真係有咁多job咩?

再用多次依招
橋唔怕舊 最緊要受

B叔又中
佢搞成咁真係好慘

利申非粒拉爬

pile而家專心做歌手

成個鐘都冇人 其實我係想問真係有咁多job咩?

唔熟rippi

《紫羅蘭永恆花園》CAST追加
薇爾莉特:石川由依
霍金斯:子安武人
基爾伯特:浪川大輔
嘉德麗雅:遠藤綾
貝內迪克特:內山昂輝

《關於我女友是個一本正經的碧池這件事》10月放送
<CAST>
香坂秋穂:悠木碧
篠崎遥:市来光弘
有山雫:武田羅梨沙多胡
西城梨奈:山田奈都美
篠崎奏多:八木侑紀

《メルヘン・メドヘン》2018年放送預定
鍵村葉月:楠木ともり
土御門 静:末柄里恵
ユーミリア・カザン:Lynn

《奇諾之旅 -the Beautiful World-》 10月放送
キノ:悠木 碧
エルメス:斉藤壮馬
シズ:梅原裕一郎
陸:松田健一郎
ティー:佐倉綾音
師匠:Lynn
相棒:興津和幸

今日先同朋友傾過佢

呢個睇個勢都係退休生活

當年如日方中既love live竟然去到依家咁

今日先同朋友傾過佢

呢個睇個勢都係退休生活

當年如日方中既love live竟然去到依家咁

紅的主要是成隊人

膚淺 擺呢個👉

膚淺 擺呢個👉

對唔住
發覺愈來愈多聲優講「清純派」

三大性欲?
阿澄太太生日
阿澄太太生日

太太我喜歡你啊

三大性欲?

櫻花任務生放送成日講要做「清純派」
石上 又講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞