聲優愛好[13]大西沙織 生誕祭 2017

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

冇睇cg好耐
想知左上邊

照井春佳

睇胸認人
收到風im櫃臺姐姐全部腐女黎

勁, 識得im D姐姐

有睇佐西都應該知啦

睇ちょろい
又諗起西島
今日喜多村酋長+內山老爺爺生日
http://www.bilibili.com/video/av13419302/
松井恵理子・松嵜麗的聲優ani雑団〜卡拉OK女子會2時間SP
收到風im櫃臺姐姐全部腐女黎

勁, 識得im D姐姐

有睇佐西都應該知啦

睇ちょろい
又諗起西島

咁多個經理都應該れんきゅん最有個性
文化放送個體育館目測咪頂盡比到500人內

邊度有咁多
150-200
各位,我送咗啦
最後都係走咗入去人哋事務所入面送,腳仔都震埋
送咗d係富士急買嘅お土産同兩盒龍角散嘅粉狀喉糖
最後加多一封信

不過真係唔好直送人地事務所:o)

人地叫?
想知咩間局

係呀
本身喺櫃面位姐姐都同我講多謝架,我仲回咗句大家可以一齊食架,因為我送咗5-6盒左右
跟住後面比較年長d嘅職員就同我講下次要郵寄,咁無計係我衰,我就回咗句はい、すいません,仲鞠咗個躬

入面格局冇咩特別,睇落唔係好大
周圍都貼咗d動畫poster

講真,以招唔好用得太多
真係唔好常態化

BTW,點解送日本野
緊係囉香港土產
留個靚名
各位,我送咗啦
最後加多一封信

人地叫?
想知咩間局

係呀
本身喺櫃面位姐姐都同我講多謝架,我仲回咗句大家可以一齊食架,因為我送咗5-6盒左右
跟住後面比較年長d嘅職員就同我講下次要郵寄,咁無計係我衰,我就回咗句はい、すいません,仲鞠咗個躬

講真,以招唔好用得太多
真係唔好常態化

BTW,點解送日本野
緊係囉香港土產

念菴
不過我估佢去到先準備
各位,我送咗啦
最後加多一封信

人地叫?
想知咩間局

係呀

講真,以招唔好用得太多
真係唔好常態化

BTW,點解送日本野
緊係囉香港土產

念菴
不過我估佢去到先準備

T7s 2.5 香港買左盒喉糖 原本打算自己食
去到果日,先醒起冇野送,見未開
各位,我送咗啦
最後加多一封信

人地叫?
想知咩間局

係呀

講真,以招唔好用得太多
真係唔好常態化

BTW,點解送日本野
緊係囉香港土產

念菴
不過我估佢去到先準備

T7s 2.5 香港買左盒喉糖 原本打算自己食
去到果日,先醒起冇野送,見未開

東山真係好想起 lonely home

慘得過小倉唯呢啲比人呃左入去嘅無知少女
無知一問
lonely home係乜
無知一問

佐倉西入面大西同佐倉話想開間為女聲優而設嘅老人晥
無知一問

佐倉西入面大西同佐倉話想開間為女聲優而設嘅老人院
無知一問

某集佐倉西
佐倉表示如果結唔到婚,就起間老人院同其他獨身女性聲優住
無知一問

某集佐倉西

[size=2]開後宮/size=2]
無知一問

某集佐倉西

一人夾一份
花江又出一份
King又出一份
無知一問

某集佐倉西

想報名做老人院看更
無知一問

某集佐倉西

一人夾一份
花江又出一份
King又出一份

認真佢地真係夠錢起
無知一問

某集佐倉西

一人夾一份
花江又出一份
King又出一份

認真佢地真係夠錢起

一定夠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞