[突發]Tomfatki肥仔宣佈退團

1001 回覆
670 Like 44 Dislike
push
公道講句
見到自己條仔已經夠廢
仲日日群埋堆廢柴 比你都唔鍾意

一個臭閪 一個廢柴傻鳩
肥娃屌你老母
肥仔同阿奇同圖導 illy Choi成班玩得咁埋 佢兩個要做返起唔難啦
相反福正依加眾叛親離 睇下依加散咗伙仲有無人會搵佢
如果個兄弟咁撚蠢, 俾條女食住
其實好難幫, 等佢自己食一野大大獲先有得救
認真 福正真係最無料 又唔係搞笑
死yepi 變撚態 以前痴線西已經拆穿你西洋鏡
同班Friend去旅行都要管同黐真心誇撚咗
其實出黎碌多幾年,

就算遇到D麻煩閪, 成日話你份工:點解唔咁咁咁啫果D,
都係耍佢算架啦,

點會咁撚ON9
(除非條女真係月薪百幾萬專業人士啦
有免費專業意見另計)

不過可以等睇反擊
佢有軟飯食
導致我地唔可以再繼續玩落去,係當我地發現原來有自己人一直容許女朋友登入佢既WhatsApp. 一直監視住我地個group同其他對話,而我地全不知情,嚴重侵犯我地私隱,發現左之後我地根本唔夠膽再繼續溝通,就算見面傾,竟然唔係錄音就錄影,

廢柴男配痴線女人
最後唔係話跟埋去咩
好多女朋友一心為男朋友好就做乜都得,完全唔理男朋友感受,好心做壞事

加上情人眼裏出西施,佢覺得福正靚仔應該可以更紅掛
做得太撚盡…..
好撚sad....個時佢地上米比酒係最撚團結。。 。。。我唔知比佢比人老屈叫老褔去叫雞定點。。但我地男仔朋友就係傾依d野。。講叫下雞。。邊條女大波咁。。。。真好朋友先會講依d......真心。。。佢地好可惜。。。
福正一開口就覺得佢Kam
肥娃好撚癲。。。
同之前條仔突然散跟住同福正一齊已經知佢閪
果時都未知福正係乜水
跟住tfk彈起再睇住件事慢慢發酵就知奶硬野
阿奇-拍戲
肥仔-煮野
福正- ??? 咪on9仔一個囉
女人就隨時踢開你 兄弟就一世
如果做人淨係為咗錢都幾撚可悲
當時TFK未發圍仲係拍緊片個時,肥仔同阿奇知福正唔捨得買支咪,特登係佢生日個時送俾佢
結果依加條柒頭為咗女放棄兄弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞