[突發]Tomfatki肥仔宣佈退團

1001 回覆
670 Like 44 Dislike
福正條頸搽咗藥膏未?爛曬喇陰公
講真話又唔得咩
一個女人要賤到咩程度先會叫男朋友同bro傾計都要錄音拍片

最撚神鳩奇嘅係個男人竟然真係去做
簡直男人之恥
肥娃比福正屌係咪都會錄影
之前福正個post好多人都話係肥蛙背後搞事
嗰陣仲心唸 邊有咁多八婆小人角色呀 拍tvb劇咩
點知原來啲女人真係可以咁撚無聊咁撚陰毒
咁多年黎你換過幾多次另一半?
咁多年黎你又換過幾多次兄弟?
我暫時既經歷話我知好兄弟先係一生一世
垃圾女人搞爛垃圾團
灣仔碼頭
講真自己條女都應該要出聲閙啦 仲肯比條女錄音錄影班兄弟
食軟飯食撚到傻左
個妝又柒 個口又柒 又平胸 不了
一睇都知係閪女人教既 男人老狗點會咁做
肥蛙實一路睇一路嬲到震哂 再口噏噏否認
咪住先呢首係TFK 出嘅唔係福正嘅歌
Ching好似屌錯咗
一定要有流出
咁咪勝者為王,敗者為寇囉!輸左就大方認,輸俾女人仲要出怨婦文,無撚用!一拍拖就無晒定力,拍邊條女都係會累你地拆伙架啦!瘀血速閃避,咪保平安囉!
之前喺觀塘創紀見到有條友無論樣同身高都好似佢
但條女勁豬cat 5怪獸
下 唔做咪紮棍囉
肥仔依啲性格似係息事寧人
其實佢都係摺摺地
同埋有義氣忍得就忍果種

迫到佢打一大段野應該真係忍無可忍
正想講
講真,佢地啲歌又唔係特別outstanding
三條MK仔圍威喂仲可以玩幾耐呀
除非你beyond 級數
就算你強如Mc Jin 呀,幾廿歲人走出黎rap 性器官、老母、天水圍、三合會
都冇人buy啦

個肥仔要切幾多個洋蔥先有屋住有囡屌?
條道友,文又唔得,搬搬抬抬更加唔洗諗
而家搵到個肯養佢既 緊係仆去奶啦

由佢比晒WhatsApp 條囡睇個刻
條道友已經決定咗賣友求榮
如果你係蛙姐 今次關公災難會拆 睇佢之前抄襲事件個反應都應該係唔出聲 繼續出片
咩男人會廢到出黎同frd傾野都要錄音拍片,咁你不如翻歸算啦福正,條女咁癲既要求都接受到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞