[突發]Tomfatki肥仔宣佈退團

1001 回覆
670 Like 44 Dislike
睇whatsapp 呢個動作理解到,同之前個ex偷食有關
check whatsapp 好多女都會做,唔係合理件事,呢個動作係唔make sense,但有幾多個會咁堅持,特別係自已身家清白
但control freak 真係頂唔撚順,搵錢係正路,好多做youtube上岸都係搵其他非youtube 事業生意,特別係佢知呢啲相對地下band,跟本就係餐餐清,去唔到主流唔會搵到錢,仲要強加自已果套係人地度,明明自已都知個個主題一樣一定會少好多view 數
人拍拖佢拍拖 拍到佢咁撚失敗
要幾撚弱智先覺得呢啲白癡野好笑
蛙妹 根本就係靚少少嘅麗英 都係唱歌極難聽
肥蛙mon住人已經去到病態
仲有佢個妹唱歌真係好撚難聽
小朋友你識西咩

因為你連基本經濟都搞唔到
個人又冇內涵
緊係覺得除左錢都冇野重要
證明你仲好撚幼稚
真啊,至少男人嘅事業係
一定唔撚可以俾條女干預
肥蛙咁撚柒 又畫埋啲柒畫 屌到底係咪盲嘅人先會鍾意佢 屌快撚啲收皮啦
好撚癲
一條女整散成團人
仲要十幾年兄弟
不過個娃姐係好控制狂
個妹玩cosplay 長期響隔離mon實
仲要帶埋個老母
女人如衣服
唔多信 男人group就梗係成日講想屌閪叫雞
似喺group 講笑多啲

如果真係叫雞,喺group到就梗係對個個講啦 福正自己say no咪得囉 又唔撚係dm佢逼佢
所以咪我們是最後一代
你咪慢慢追求金錢到最後乜都拎唔走囉
呢幾條友會係咁叫自己條仔去叫雞 正常女人都驚既佢上次都係比人出軌仲唔攔住你班友咩
收皮啦
而家先咁講
你不如講埋HuGe
根本呢班讀書唔成嘅垃圾個個思路都奇奇怪怪 搞唔長都合理
下 佢個妹仲柒撚過麗英喎
蛙姐快啲帶埋個妹收皮
咪撚岀嚟影響市容
自己條仔冇定力關肥仔咩事
咁就可以唔同人講就mon WhatsApp
要玩膠都唔係咁啦
好痴線 留言完一秒reload已經比佢刪左
同Sunny creamy 一樣,YouTube 片見一條report一條
開一個ac report 一個
同親邊個贊助商合作就send email 投訴
得罪我哋毒撚第二兵團係咁先啦
喺度先發現
原來唔係得我一個覺得個肥妹唱歌難聽
由HUGE開始睇
自從福頭同肥蛙一齊咗就無睇過
真係好憎呢條女
個樣同麗英一樣level咋喎…..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞