膀胱過度活躍症真係最濕鳩既病...

375 回覆
488 Like 11 Dislike
黎緊去試吓針灸
Btw多謝您巴打
試下睇精神科,有可能焦慮症都有影響
有試過一星期無做運動 情況都係差唔多
你經常有尿意/急尿?
算唔算證明所謂嘅健康生活習慣,其實冇乜幫助
之前新聞都有報一個阿婆日日飲酒食煙都活到百幾歲
我都覺得自己係有小小,但依加個病發左出黎唔識自己好返,攪到果斷裸辭左份工
Btw多謝您既建議
您試過有幫助?
如果好嚴重可以考慮買個掛住個d 尿袋
我都係臨瞓前會狂去廁所
平時朝早飲咖啡同水又會狂去
原來係病嚟?
飲咖啡死硬
黎緊去旅行 玩完
血糖正常?
生賢者之石?
我都試過 兩星期後突然無啦啦好返希望巴打你都係一樣
尿片
有無諗過係你太健康, 九左開始食番一星期kfc 同m 記, ,再日日飲咖啡同茶,
d 人去演唱會個d 真係會戴我都有考慮過好似好方便
腎虧就腎虧啦
唔剩止係香港,包括日本,韓國,台灣等都有呢個問題,男仔呻溝唔到女,玩開交友app就知,靚少少都已經大把狗公追

港男溝唔到女根本就係自己攞嚟
要怪就怪自己打丁打到腎虧導致成身症狀,變左個毒撚

大佬,你將自身最寶貴既精氣神白白咁射哂出去,搞到自己樣柒猥瑣,雙眼無神,精神慌惚,社恐自卑細膽,個腦好似比水泥封實左咁轉數慢諗唔到話題,講野一舊舊,見到靚女就勁緊張,自私,脾氣又暴躁,仲有啲丁到脫髮,臉色勁殘又爛面,心理病。咁咪比港女踩係地下囉

特別係叫過雞果啲,更加難溝女+搵唔到錢+一事無成+諸事不順

邪淫普遍分三級

最輕既係打丁,之後較嚴重係叫雞,最嚴重既係搞有夫之婦。

犯邪淫最主要有兩大影響

第一,首先最影響既係財運,令你搵唔到錢/儲唔到錢,令你一事無成

第二,影響夫妻關係/溝唔到女

希望各位唔好再打丁自殘身體,起我底了解下打丁危害

[整合] [極多字] 香港人既打J傷身案例
https://lihkg.com/thread/2965594/page/1
用app聽戒色文
http://noj1314.258club.com/viewthread.php?tid=2887&page=1&extra=#pid6794

中醫講到腎為先天之本,具有藏精,主發育與生殖,主水液代謝,主納氣,主骨,生髓,充腦,開竅於耳,司二便,其華在發等功能。

如腎精不足,則會出現精神疲憊、腰膝酸軟、性功能失常、發育不良、不孕不育、鬚髮早白或枯槁、脫髮等現象;腎主水液代謝的失常,可出現面浮肢腫、夜尿清長、排尿無力等現象;腎主納氣功能減退,會出現動則氣喘、呼吸困難等癥狀;腎主骨生髓功能減退,則可出現腰酸骨軟,行動遲緩,骨質疏鬆,牙齒動搖、脫落;腦為髓海,腎生髓充腦功能下降,可出現頭暈、健忘、反應遲鈍等病症;腎精不能上充於兩耳,耳失所養,則可出現耳鳴、耳聾等癥狀。

中醫:腎虛百病叢生
精既作用係用黎滋潤五臟六腑,所以丁得多會導致整個五臟六腑變差,就會出現好多症狀。
每射一次就傷身一次,包括做愛,夢遺(含精量唔多),而節制打J只不過係延遲你出症狀既時間/嚴重程度。
問題係節制基本上係冇可能,同埋長久落去一樣症狀纏身。

每人體質唔同,症狀都唔同,以下為最常見症狀:
早洩陽痿,變樣哀,猥瑣,臉色灰暗,自卑冇自信,腰痛
腦力下降,生暗瘡,口臭體臭,脫髮、耳嗚、任何神經症
易怒,夜尿,表達能力差,社交恐懼症,雙眼無神,前列線炎
結論:戒丁啦
咁咪試吓食煙飲酒同食加工食品囉
same
不過一路以為只係自己細膀胱
原來係病黎?
不過我係成日飲水,飲得多痾得多
臨訓起碼痾2-3次
有時會急醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞