中芯國際 5nm 製程突破代工華為麒麟 9000S?事實令粉絲玻璃心碎

150 回覆
97 Like 4 Dislike
Commerical野點解唔敢
收埋食,勁呀但係你點個人打咩工呢?
其實個產能可以係一早預左比堆大廠
所以先唔show出黎
唔聲唔聲又比佢上得返戰場本身無5G係大陸都開始賣得唔好
知情人士咪係官方怕吹太大派出黎既
5G降速直至4G速度
佢有5g晶片
行到5g速度
但電話唔會顯示行緊5g
規避美國禁令

琴日mate60直接賣街
琴晚班支那人已經打咗成晚飛機
連登甚至香港冇人報道
成班連登仔未知發生咩事就恥笑咗先
同班小粉紅一撚樣

利申 熱狗(好似係
美國驚呆了,台灣嚇死了,連登爆炸了
你唔知5g係慢過4g 咩
有咩問題
華為專賣店:4G大於5G!4G更穩定,5G無用
https://lih.kg/2657514
SmarTone 5G真係好屈,下載仲慢過4G
https://lih.kg/3367759
唔夠除14億喎
上網已經好多測網速 同一個地方同時測 iphone 同 mate 60
大家都300M 以上

電話唔會顯示4G 但開騰訊QQ 會顯示5G
2023 年1 至 6 月期間,蘋果 iPhone 14 Pro Max 的出貨量為 2650 萬支,是所有製造商中出貨量最高的機型;而 iPhone 14 Pro 的出貨量為 2100 萬支。

佢預4千萬部 叫小?
每年中國花幾多錢起基建,然後點解一場雨就浸晒
你都on9
美國理得你行緊乜G
一拆開切片check 製程
無許可就會追

拆解影片顯示 生產日期為20年35週
應該係禁止前的貨
彎道超車,芯片大國,我的中國芯
有連登仔反就岩哂 一定大賣
咁你條臭閪蚑那賤蛆買咗幾多部
出咗先好講啦

學埋支那啲衰嘢,「預計」就當係
賣唔郁嘅話,出到幾百萬咪又停手。
中國手機898
你咪話, 性能雖然係差咗啲,
但如果真係中芯代工既, 美國今次真係要驚
部電話唔只叫用到, 已經達到係2-3年前既性能水平.
今次證明中國係可以全個手機產業鏈靠自己,
家陣中國既平價機已經換哂BOE既OLED螢幕,
5年前你根本想像唔到三星既壟斷會被打破

望就望希望係2020年既tsmc存貨, 如果唔係,
真係中芯整既,呢鋪美國驚到瀨屎
篇嘢講咗今年美帝畀咗License可以幫華為做到5nm
20年貨可以有咁多存貨賣?
佢開得訂即係佢真係自己生產到

而家佢夠膽拎出嚟
一係預咗同美國全面反枱
一係計過數美國奈佢唔何
我估好大機會係後者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞