[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (38) - SMTOWN 熱身完畢,818再戰韓場

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
見識過迷妹嘅利害之後
真係有佢哋無額仔
見識過迷妹嘅利害之後
真係有佢哋無額仔

支持額仔清除哂迷妹

支持額仔清除哂迷妹

唉... 額頭仔噚晚都唔夠迷妹鬥啦...
見識過迷妹嘅利害之後
真係有佢哋無額仔

支持額仔清除哂迷妹

阿愁點樣清
Hello~經過琴日孤軍作戰終於忍唔住上水係到say個hi!希望下次可以圍埋一齊嗌應援喇ㅠㅠ琴日一個人係後面嗌應援比啲迷妹望住哂勁尬尷 我見啤啤都有係咁望去舞台左前排果區!應該係你地班痴線佬掛?我係後一格果到見到都勁羨慕!其實之前mama接機都見識過你地既痴線程度架喇 之前又跟過nana巴團購同請教過好多野!🙌🏻真係好感謝na巴(na巴應該都唔會記得架喇 平時蒲開twitter但果到冇乜香港啤粒可以吹水,同埋都係比較中意呢到既氣氛 請多多指教

Wallpaperable

今日又有嘢睇
積埋好多嘢未睇, 唔係好慣添…

成個mon都係鼻血
Hello~經過琴日孤軍作戰終於忍唔住上水係到say個hi!希望下次可以圍埋一齊嗌應援喇ㅠㅠ琴日一個人係後面嗌應援比啲迷妹望住哂勁尬尷 我見啤啤都有係咁望去舞台左前排果區!應該係你地班痴線佬掛?我係後一格果到見到都勁羨慕!其實之前mama接機都見識過你地既痴線程度架喇 之前又跟過nana巴團購同請教過好多野!🙌🏻真係好感謝na巴(na巴應該都唔會記得架喇 平時蒲開twitter但果到冇乜香港啤粒可以吹水,同埋都係比較中意呢到既氣氛 請多多指教

其實做應援既嘢放膽D 去做就得!
WFC 班迷妹!
佢地見到師兄又咪一樣癡晒線...

btw, 歡迎
得閒多D 上水同班癡線佬一齊bin 下班芯啦

成個mon都係鼻血

噚日我地個位都幾近個台...
greedy 嗰陣白菜行咗黎我地嗰邊....
額頭爭D 頂唔順....

今日又有嘢睇
積埋好多嘢未睇, 唔係好慣添…

就嚟要專登請日假坐定定煲

支持額仔清除哂迷妹

真係好恐怖,迷妹征服咗變成自己個隊嘅港場 ft. Sm family
全post兵銳盡出我諗都輸一半
根本無得鬥

成個mon都係鼻血

對於額仔全晚最回本係呢半分鐘
我正式宣布
迷妹死全家落地獄
我正式宣布
迷妹死全家落地獄

芽B唔撐你都唔得啦!

成個mon都係鼻血

我熊呀屌
早知去啦屌

成個mon都係鼻血

我熊呀屌
早知去啦屌

呢d野有能力去真係要去
冇去到又會心掛掛後悔

成個mon都係鼻血

呢part比前面班迷妹係到湊熱鬧係咁舉機係到影阻左哂我睇!搞到我睇得果半個熊頭!

支持額仔清除哂迷妹

真係好恐怖,迷妹征服咗變成自己個隊嘅港場 ft. Sm family
全post兵銳盡出我諗都輸一半
根本無得鬥

迷妹最on9係可以為左自己偶像得罪全世界
唔識尊重欣賞其他人

WFC 班迷妹!

btw, 歡迎

會多啲上水架啦

呢part比前面班迷妹係到湊熱鬧係咁舉機係到影阻左哂我睇!搞到我睇得果半個熊頭!

我嗰邊班食蕉好勤力係咁用電筒照迷妹....
但係有一兩個依然WFC 繼續拍...

成個mon都係鼻血

我熊呀屌
早知去啦屌

呢d野有能力去真係要去
冇去到又會心掛掛後悔

WFC 班迷妹!

btw, 歡迎

會多啲上水架啦

上水好啦
唔好bin人
佢想教壞你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞