[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (38) - SMTOWN 熱身完畢,818再戰韓場

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
有無人可以放多次第2集條link出黎

多謝大家關心,今日出咗院,因為床位太full見精神好少少,就被踢走 都好嘅,屋企清靜d
尋晚高燒咗一晚,成晚無訓,keep住loop個偽團綜提神 佢地四個都勁搞笑,尤其隻熊,比佢笑死
而家仲未退燒,不過好轉緊,應該好快無事

In熊we trust
Btw仔仔早日康復呀

希望佢早日康復

唔好意思,啤post呢度有好多假絲
你咁講既話應該都幾輕鬆

唔緊要啦都係啤粒
之後佢地上完車 阿愁係我隔離行過
多謝大家關心,今日出咗院,因為床位太full見精神好少少,就被踢走 都好嘅,屋企清靜d
尋晚高燒咗一晚,成晚無訓,keep住loop個偽團綜提神 佢地四個都勁搞笑,尤其隻熊,比佢笑死

早日康復!!

祝仔仔早日康復
之後啤媽可以播多D啤啤同仔仔一齊聽
轉化仔仔做小小啤粒
祝仔仔早日康復
轉化仔仔做小小啤粒

車厘媽教下仔仔跳啤啤d舞啦
之前喺 IG 成日見到d 小朋友跳好鬼死 cute
團綜好好睇
祝仔仔早日康復
轉化仔仔做小小啤粒

車厘媽教下仔仔跳啤啤d舞啦
之前喺 IG 成日見到d 小朋友跳好鬼死 cute

問題係我係跳舞白痴...自己都唔識跳
我仔似乎鍾意師弟多d,佢like cherry bomb 不過啤啤嘅歌佢都認得哂嫁喇,尤其rf會叫我播
唔緊要啦都係啤粒
之後佢地上完車 阿愁係我隔離行過

In 阿愁 we trust
有佢喺度仲有邊個癡線佬敢埋啤啤身
團綜好好睇

同意 佢地真係好可愛
我仔似乎鍾意師弟多d,佢like cherry bomb 不過啤啤嘅歌佢都認得哂嫁喇,尤其rf會叫我播

識跳一定係教佢跳 chewing gum
chewing chewing chewing gum

噚晚睇師弟唱 chewing gum 我都忍唔住要大叫一聲…

Mark BB
因為Cherry bomb有段:if you happy and you know it clap your hands 佢熟悉會即刻拍手
師弟其實我一個都認唔到

因為Cherry bomb有段:if you happy and you know it clap your hands 佢熟悉會即刻拍手
師弟其實我一個都認唔到

咁多個師弟入面一定要識markbb

師弟
gay

無錯!
我大嗌 mark bb 前面班迷好驚訝…

無錯!

有個gay佬自己後面
比我都會下意識驚同想保護自己後面既
唔好怪人
有個gay佬自己後面
唔好怪人

做乜唔俾人飯 mark bb 喎!!
其實我入kpop坑都係因為男團
尋日 食雪條

有個gay佬自己後面
唔好怪人

好mean

有個gay佬自己後面
唔好怪人

好mean

無錯!

有個gay佬自己後面
唔好怪人

屌你老味飲緊水差d噴出來
尋日 食雪條

好想做支雪條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞