[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (38) - SMTOWN 熱身完畢,818再戰韓場

1001 回覆
24 Like 7 Dislike

買嘢前睇清楚d 條款先啦
如果真係每樣一件,又係要去排隊買全餐…

唔係阿,又排 排隊又限
我咪至少排4次
我要手燈呀屌

一人一信怒插sm

唔係阿,又排 排隊又限
我咪至少排4次

又要排隊咁我買package托咩

唔係阿,又排 排隊又限
我咪至少排4次

package唔係打尖買野嘅咩?

唔係阿,又排 排隊又限
我咪至少排4次

定d黎
可以唔同成員當唔同item呢

定d黎
可以唔同成員當唔同item呢

我都係咁諗先…
無理由有錢都唔賺架嘛

7th AUGUST (Mon) 17:00 P.M. ~ 14th AUGUST (Mon) 18:00 P.M. (KST)

唔係阿,又排 排隊又限
我咪至少排4次

除左門票要搶之外連週邊都要搶

7th AUGUST (Mon) 17:00 P.M. ~ 14th AUGUST (Mon) 18:00 P.M. (KST)

天灰灰心灰灰
天灰灰心灰灰

唉,如果唔係每個成員都係當一個 item 咁計…
我都唔知點算
天灰灰心灰灰

我都唔知點算

購買的MD將不接受因個人單純變心導致的退貨要求
SM都知啤粒芯
天灰灰心灰灰

我都唔知點算

$M咪咁有良心啦
無限都大把人課..限人買一件咩心態
係咪有舊叉電器嚟?想買
相框果d正但買完唔知點放🙈
Each items, maximum order quantity is different so please check carefully product description at our merchandise website. (ONE for each item)

係咪得我覺得佢呢句有問題
佢又寫明每件maximum order quantity唔同
但又one for each item
究竟係one quantity定one order for each item
Each items, maximum order quantity is different so please check carefully product description at our merchandise website. (ONE for each item)

係咪得我覺得佢呢句有問題
佢又寫明每件maximum order quantity唔同
但又one for each item
究竟係one quantity定one order for each item

好1999
係咪有舊叉電器嚟?想買
相框果d正但買完唔知點放🙈

叉電器係幾靚
個相框買完冇位放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞