[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (38) - SMTOWN 熱身完畢,818再戰韓場

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
高祖水晶宅熊,已買熊仔匙扣

啤粒有愛

收番佢50蚊手續費

啤粒有愛

收番佢50蚊手續費

咁又唔駛,唔好走數就得

唔該車厘媽

啤粒有愛

收番佢50蚊手續費

啤粒有愛

收番佢50蚊手續費

DLLM我就企硬唔排

DLLM我就企硬唔排

佢又真係唔想賺錢咁喎

DLLM我就企硬唔排

佢又真係唔想賺錢咁喎

唔明 佢英文唔好定真係咁串

DLLM我就企硬唔排

佢又真係唔想賺錢咁喎

唔明 佢英文唔好定真係咁串

佢真係叫我地去排隊
仲叫thx for understanding
我就真係有心打得串d既

邊位叫銀仔阿 我哋啤啤無呢個人喎

咪係
車厘同金藝琳我就識

咪係
車厘同金藝琳我就識

車厘希正智國兒
咪係
車厘同金藝琳我就識

你轉咗名先講啦…

門面拍左影像信比岩岩個集哥哥的想法既嘉賓,至於係邊個嘉賓...主持係以「前女友」既身份稱呼佢,大家可以自己諗

[pink]拿問心我其實就好興奮既,真係對唔住嘞大家[/pink]

門面拍左影像信比岩岩個集哥哥的想法既嘉賓,至於係邊個嘉賓...主持係以「前女友」既身份稱呼門面,大家可以自己諗

拿問心我其實就好興奮既,真係對唔住嘞大家

門面拍左影像信比岩岩個集哥哥的想法既嘉賓,至於係邊個嘉賓...主持係以「前女友」既身份稱呼佢,大家可以自己諗

其實我睇咗,不過無謂post出黎啦…

我想買t-shirt 同環保袋, 請問仲有冇啤粒有quota可以幫買
我唔會走數架
咪係
車厘同金藝琳我就識

你轉咗名先講啦…

佢id有五個idol名架
大家識做啦

我就由頭到尾都係lee個名
啤啤仲要大股東
一睇就知我專一

我今朝睇allkpop先知有呢件事,原本諗住睇埋新西遊記先睇,但係似乎要打個尖先

利申:btob路人飯,但係最鍾意唔係「前男友」

我今朝睇allkpop先知有呢件事,原本諗住睇埋新西遊記先睇,但係似乎要打個尖先

我想買t-shirt 同環保袋, 請問仲有冇啤粒有quota可以幫買
我唔會走數架

我可以幫手既

我尋日夜晚我都睇到
不過一share又會暴動諗住自己睇完就算 估唔到你講出尼 陣間又有啤粒大爆炸
我唔會走數架

我可以幫手既

多謝巴打 好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞