火影-火遁有無真係ko過對手?

251 回覆
47 Like 4 Dislike
有啲人特登聊交嗌嘅

但點解唔同級,會唔會只係講緊兩招都只係需要用同量查克拉咋

屌 咪撚理d引戰友啦 又幾廿頁架喇

咁都叫引戰友,卡卡西講明千鳥=雷切,公式書寫雷切=千鳥啦。 雙重論證黎嫁。

黎料啦黎料啦

做乜鳩姐你,唯恐天下不亂

停啦好嗎

又嚟

要嗌幾多次先會完
天照算唔算火遁

天照開頭都好屈 但之後好似個個都識避.....

鳴仔有九尾衣隔走啲火
長門有神羅天征斥開啲火
八尾,雷影用截肢避
佐助用咒印二隻翼硬食天照

帶土用神威避
輝夜又識吸忍術
結論係天照專打啲識避既人(同埋絕)
打垃圾又嘥查克拉
打勁啲既通常又有方法應對
所以天照其實唔多實用
話佢勁又唔係,廢又唔係

咁其實都可以好傷wo

講真除左特殊能力嗰班,其他其實一開始瞄中要害就88。
試下當年打八尾,雷影,佐助嗰時係中心口已經玩完

鼬唔想秒殺佐助,特登係佢用火遁嗰時開
八尾同雷影就冇得講,嗰時佐助根本控制唔到天照,瞄唔準目標

其實天照去到佐助手上 已經算係發揚光大架啦
打d避到天照既對手 要好似打雷影咁樣
用迦具土 圍住自己先有用
不過劇情上只係用過一次咁做
之後個d天照唔係打白絕 就係解冰
有須佐之後 打鳴人都冇點用天照
如果查克拉係鳴人咁多 9放天照都贏

咁都叫引戰友,卡卡西講明千鳥=雷切,公式書寫雷切=千鳥啦。 雙重論證黎嫁。

黎料啦黎料啦

收嗲啦
雷切同千鳥根本係兩樣野嚟
高低級嘅分別

食屎啦
雷切咪即係千鳥
卡卡西懶型改過個名姐嘛

屌 又想點

黎料啦黎料啦

停啦好嗎

又嚟

要嗌幾多次先會完

唔會完㗎喇 你睇下啲三國post
都係永遠比子午谷騎劫
天照算唔算火遁

鳴仔有九尾衣隔走啲火
長門有神羅天征斥開啲火
八尾,雷影用截肢避

帶土用神威避
輝夜又識吸忍術
打垃圾又嘥查克拉
所以天照其實唔多實用
話佢勁又唔係,廢又唔係

咁其實都可以好傷wo

有九尾衣 中左除左就得
天照算唔算火遁

鳴仔有九尾衣隔走啲火
長門有神羅天征斥開啲火
八尾,雷影用截肢避

帶土用神威避
輝夜又識吸忍術
打垃圾又嘥查克拉
所以天照其實唔多實用
話佢勁又唔係,廢又唔係

咁其實都可以好傷wo

有九尾衣 中左除左就得

天照控場技黎 放曬係自己周圍等人中 反正只係得自己滅到

戰左咁多年都仲有得討論

黎料啦黎料啦

屌你又關我事?擘撚大你隻屎眼啦

佐助傳顯得佐助好無知,只係一個擁有極強硬實力而缺乏思考嘅年輕人(可能真係佢年輕冇成年人嘅波譎雲詭
睇返啲對話,似係大蛇丸教導緊佢成年人嘅思考方式,一如既往同鼬講嘅一樣係一張白紙好易比人感染.....

成套野既描述都係 佐助好撚蠢 好易聽人講
第三班講用腦 根本3隻都係豬頭
如果唔係又寫輪眼又九尾 應該係4班入面最廢 卡卡西應該晨早激撚死

我已經比後期既卡卡西激死左

卡卡西醒到仆街
佢啲戰鬥好好j

不嬲鐘意睇無父幹系列多過主角
自來也 卡卡西 四代 呢三師徒

對天道個場好睇到
同埋雷切爆人心臟殺過好多人

痴線用忍具吊住自己唔比佩恩吸埋去 真係刀仔鋸大樹既極致
後面睇返 仲要係雷分身黎 引佢觸電
屌你老母醒過鹿丸

未必醒過鹿丸 但戰鬥經驗豐富係真
招神威都玩到岀神入化

上次講千鳥同雷切個post大戰左30幾頁

戰左咁多年都仲有得討論

同一招 唔同人用都有威力之分

戰左咁多年都仲有得討論

以後邊個再喺火影post討論雷同同千鳥就見一個block一個!

戰左咁多年都仲有得討論

以後邊個再喺火影post討論雷同同千鳥就見一個block一個!

雷切同千鳥!

雷切同千鳥!

如有雷同實屬巧合
雷切千鳥真係笑撚死
如何一秒引世界大戰
千鳥同雷切有冇分別

黎料啦黎料啦

收嗲啦
雷切同千鳥根本係兩樣野嚟
高低級嘅分別

食屎啦
雷切咪即係千鳥
卡卡西懶型改過個名姐嘛

屌你老母用你個豬腦諗下都知啦
同一招做咩要改兩個名?
唔同人用就話姐,家下同一個人發明,但改兩個名?
千鳥係初初學識嘅形態,
再修練落去就係雷切
所以雷切>千鳥

屌上次大戰
我係支持話兩招唔同
今次轉左邊唔識拗添
死?乜都可以用分身術解釋話冇死,睇作者鍾唔鍾意啫

仲有幻術
雷切難度高啲係咪因爲佢冇聲?
睇動畫雷切同千鳥唔同聲
雷切難度高啲係咪因爲佢冇聲?
睇動畫雷切同千鳥唔同聲

唔洗拖地或者拖牆集氣
mk佐初初用要起跑就已經唔同
係後期跟本同千鳥冇兩樣
所以其實去到後期就跟本係同一招黎
只係叫開個名廢事轉
唔通千鳥流個堆招 變曬做雷切流咩
替身術分身術替身術分身術替身術分身術

火影世界,學呢2招唔打得都走得甩
替身術分身術替身術分身術替身術分身術

火影世界,學呢2招唔打得都走得甩

三代條廢老用得最熟啦
識天照果幾個, 天照對佢地只係算小招
夠level做佢地對手既 , 又唔會俾呢d招數打到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞