火影-火遁有無真係ko過對手?

251 回覆
47 Like 4 Dislike
依個講法啱唔曬嘅。都係睇實力同對手姐 班一招都輕鬆搞掂一大班聯軍

無寫輪眼既卡卡西都勁啦
相信贏到再不斬

精英上忍級數,姐係再不斬,阿斯馬啲fd
頭腦有,但以忍術實力黎講冇影級

冇寫輪眼既卡卡西 冇得玩COPY能力 跟本連打再不斬都已經輸硬 雷切報廢 冇寫輪眼既話卡卡西最多都係兩屬 點會出到其他土,水,火,風遁
BTW後期卡卡西既COPY能力去左邊?

寫輪眼可以copy屬性架咩

柒西唔係本身有齊5種查克拉屬性
再透過寫輪眼一直copy學人地d招
唔洗下下自己練所以先比人串複製忍者卡卡西咩

正常人最多得2屬 佐助雷火 卡卡西雷土 鳴人風 其他強好多都冇屬玩血繼
卡卡西係靠眼copy人地技先齊5屬 不過唔明咁多寫輪眼 得卡卡西可以copy咁多技
真係宇智波既通常都只係copy動作

一直以為卡卡西係本身齊5屬查克拉
好似hunter 古拿比加咁一開眼
就將所有屬性能力up到100%

無證據證明呢個講法一定唔岩
只係拎左usb眼之前佢的確只係出過土同雷遁
水陣璧同豪火球都未見過
當住係先 無謂太認真

呢個位我就唔明喇
聯軍全場開土流壁係咩回事

如果話 學識結印係人都可以用到
但本身無練開個種查克拉屬性的話 威力就會好有限
咁又解唔解得通?

咁係咪即係五屬係可以靠練去儲齊

應該係,三代條蛋散應該都只係靠練

水陣璧同豪火球都未見過
當住係先 無謂太認真

呢個位我就唔明喇

咁又解唔解得通?

其他影就練到 火溝水 火土風三溝 或者雷遁極致
條廢老剩係識練齊所有屬性
之後被稱為歷代最強火影

雷影

如果唔係三代咁閪老

水陣璧同豪火球都未見過
當住係先 無謂太認真

呢個位我就唔明喇

咁又解唔解得通?

之後被稱為歷代最強火影

雷影

如果唔係三代咁閪老

一招全盛時期影分身手裏劍屌打全人類都得呀

咁又解唔解得通?

之後被稱為歷代最強火影

雷影

如果唔係三代咁閪老

一招全盛時期影分身手裏劍屌打全人類都得呀

Rapper老豆應該可以輕鬆用生命力硬接

屌 咪撚理d引戰友啦 又幾廿頁架喇

咁都叫引戰友,卡卡西講明千鳥=雷切,公式書寫雷切=千鳥啦。 雙重論證黎嫁。

黎料啦黎料啦

收嗲啦
雷切同千鳥根本係兩樣野嚟
高低級嘅分別

食屎啦
雷切咪即係千鳥
卡卡西懶型改過個名姐嘛

屌你老母用你個豬腦諗下都知啦
同一招做咩要改兩個名?
唔同人用就話姐,家下同一個人發明,但改兩個名?
千鳥係初初學識嘅形態,
再修練落去就係雷切
所以雷切>千鳥

屌上次大戰
我係支持話兩招唔同
今次轉左邊唔識拗添

膠都廢事比

咁都叫引戰友,卡卡西講明千鳥=雷切,公式書寫雷切=千鳥啦。 雙重論證黎嫁。

黎料啦黎料啦

收嗲啦
高低級嘅分別

食屎啦
雷切咪即係千鳥
卡卡西懶型改過個名姐嘛

同一招做咩要改兩個名?
千鳥係初初學識嘅形態,
再修練落去就係雷切
所以雷切>千鳥

屌上次大戰
我係支持話兩招唔同
今次轉左邊唔識拗添

膠都廢事比

井野個反應 一樣係 膠都廢事比咁既反應
卡卡西後生果陣個朵好撚威架..有睇官方小說就知
班宇智波一族屌撚哂鬼,不爽外族人用寫輪眼勁過佢地
鼬太知見到卡卡西都讚佢幾句,話佢比自己仲早畢業
卡卡西仲救過鼬太知條命,如果唔係比帶土殺左

係咪小說至有?動畫個真傳無呢段?
係咪次次出火影po都會變成雷切VS千鳥

水陣璧同豪火球都未見過
當住係先 無謂太認真

呢個位我就唔明喇

咁又解唔解得通?

之後被稱為歷代最強火影

共實如果學老金咁出個修訂本改下d bug同埋調整下平衡度. 成個故仔會好好多

水陣璧同豪火球都未見過
當住係先 無謂太認真

呢個位我就唔明喇

咁又解唔解得通?

之後被稱為歷代最強火影

共實如果學老金咁出個修訂本改下d bug同埋調整下平衡度. 成個故仔會好好多

3代一定係最廢
卡卡西都勁過佢 有萬花筒果陣

呢個位我就唔明喇

咁又解唔解得通?

之後被稱為歷代最強火影

3代一定係最廢

雙眼神威既卡卡西應該係最勁
首先你要有能力打得入須佐
打得入 卡卡西仲可以趁須佐擋緊果幾秒
用神威轉移自己

就算卡卡西打唔到持久戰
佢匿係神威空間 抖夠再出黎偷襲你都仲得

係劇場版佐助用輪迴眼進入老母個空間 單挑既話成套野應該得佐助夠神威卡卡西打
係咪次次出火影po都會變成雷切VS千鳥

Block撚晒班撚樣去啦
屌咁多次都唔撚聽

黎料啦黎料啦

收嗲啦
高低級嘅分別

食屎啦
雷切咪即係千鳥
卡卡西懶型改過個名姐嘛

同一招做咩要改兩個名?
千鳥係初初學識嘅形態,
再修練落去就係雷切
所以雷切>千鳥

屌上次大戰
我係支持話兩招唔同
今次轉左邊唔識拗添

膠都廢事比

Show Blocked User - 西潟茉莉奈
講極都係咁

黎料啦黎料啦

收嗲啦
高低級嘅分別

食屎啦
雷切咪即係千鳥
卡卡西懶型改過個名姐嘛

同一招做咩要改兩個名?
千鳥係初初學識嘅形態,
再修練落去就係雷切
所以雷切>千鳥

屌上次大戰
我係支持話兩招唔同
今次轉左邊唔識拗添

膠都廢事比

Show Blocked User - 西潟茉莉奈
講極都係咁

其實唔洗再拗
傳說日本戰國時代的武將立花道雪曾經在暴風雨中在樹蔭底下躲雨,就在一道閃電劈落時,即將被擊中的道雪拔出愛刀「千鳥」將閃電劈成兩半。後人將道雪斬雷之事,延伸為將雷神切開,道雪也在此事後將刀改名為雷切。事實上立花道雪被擊中樹身的雷電經地面導電擊傷,終身半身不遂。

呢個位我就唔明喇

咁又解唔解得通?

之後被稱為歷代最強火影

3代一定係最廢

用神威轉移自己

就算卡卡西打唔到持久戰

係劇場版佐助用輪迴眼進入老母個空間 單挑既話成套野應該得佐助夠神威卡卡西打

俱往矣
係boruto個面出個紫電都比人笑

之後被稱為歷代最強火影

3代一定係最廢

用神威轉移自己

就算卡卡西打唔到持久戰

俱往矣

卡卡西:停手呀鳴門 對面識吸查克拉 你比佢吸滿之後爆炸就弊啦

鳴門:切 究竟可以點做

九尾:(內心) 屌你啦卡卡西 鳴門用本大爺既力量會唔會咁易比隻垃圾通靈獸掂到呀

完全解唔通 永遠續作為左比新一代主角出場而用既理由都係好牽強
除非死左佢啦

之後被稱為歷代最強火影

3代一定係最廢

用神威轉移自己

就算卡卡西打唔到持久戰

俱往矣

卡卡西:停手呀鳴門 對面識吸查克拉 你比佢吸滿之後爆炸就弊啦

九尾:(內心) 屌你啦卡卡西 鳴門用本大爺既力量會唔會咁易比隻垃圾通靈獸掂到呀

完全解唔通 永遠續作為左比新一代主角出場而用既理由都係好牽強
除非死左佢啦

開仙人mode就搞掂啦屌

3代一定係最廢

用神威轉移自己

就算卡卡西打唔到持久戰

俱往矣

除非死左佢啦

開仙人mode就搞掂啦屌

吸仙術 變青蛙已經ko隻垃圾通靈獸
真係搞咁多野做乜 為作而作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞