定期存款邊間好? (31)

983 回覆
8 Like 1 Dislike
睇#1
如果個rate唔係差太遠直接online 轉就算
thanks冇留意原來有講chats
頂 sc入要收
真接做中信舊資金算 4.7
穿價既屌
中信大富翁係咪做得過?
渣打半年4.3做唔做得過,定等9月尾做渣馬算
擺ML 等9月尾做渣馬,最靈活
但渣馬得3個月,佢有6個月,我怕息口見頂,年頭減
一半定期 (我自己就細半,唔鐘意lock 住)
一半渣馬/ 大富翁
之前都係citi 定期 + 渣馬。
但呢期citi西rate,得返渣馬。
我諗緊做唔做埋呢轉渣馬就入ib買2年期tbill算
信銀國際CNCBI:玩咗大富翁存款但仲想賺多啲?而家送你首個大富翁存款加碼優惠😝 由即日起至2023年10月30日,特選客戶透過inMotion動感銀行登記大富翁存款加碼優惠及存入新資金,就可享高達6.68%儲蓄年利率*!⚡

立即登記,及早儲蓄賺高息!😝

*6.68%儲蓄年利率包括5.805%額外年利率 + 截至2023年9月6日之現行儲蓄存款年利率0.875%

信銀國際CNCBI:玩咗大富翁存款但仲想賺多啲?而家送你首個大富翁存款加碼優惠😝 由即日起至2023年10月30日,特選客戶透過inMotion動感銀行登記大富翁存款加碼優惠及存入新資金,就可享高達6.68%儲蓄年利率*!⚡

立即登記,及早儲蓄賺高息!😝

*6.68%儲蓄年利率包括5.805%額外年利率 + 截至2023年9月6日之現行儲蓄存款年利率0.875%

詳情: https://www.cncbinternational.com/md_topup_sep2023 受條款及細則約束。查詢EN/取消UN:2287 6889

岩岩收到信息大富加碼
唔係好明點加碼
如果開新一期就不了
唔係減左咩?上個月係額外6點幾,而家總共6點幾
係咪本身JOIN左呢期先有呢個優惠 仲要你加碼先俾你
係,做緊大富翁既有得加碼
citi今日幾多?
2.83
當客係狗
唔明點解要出d 咁廢既優惠
其他行咁低,冇成本唔憂做
而家係咪做3個月最好?
等到年尾D銀行會高息吸客。。好似上年都係年尾特別高息。。
10月尾先登記
擺1個月多幾日
都有6%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞