突發tomfatki 光頭幫疑似解散

1001 回覆
184 Like 33 Dislike
風正d歌其實好撚悶
當初Huge先解散完一次
而家TFK又解
井多少少?
富豪雪糕車?
牙奇都有拍拖。但佢一直都無受條女影響。但肥娃加入後老褔明顯拍拖為主。。。。。老褔打依段野。。明鳩顯唔想再玩。。。就算真係合作返大家都有條刺。。。。。。肥娃應該養得掂老褔。。完
歌都有得唱啦 光頭幫最撚廢係福正
who ?????????????
當年huge搵路人show真實好多,有時幾好笑

不過當時領袖眾所周知係仲民,有時啲人要聽佢支笛,有火氣

又係兄弟睇唔過眼,解散都在所難免
肥蛙隻死賤雞,唔知比左乜迷藥福正
搞到TFK散鳩晒
福正都係死賤種
有無有知敦敏華studio 喺邊?我要舉報兩條賤畜
肥蛙我知你條臭閪mon緊post架

你唔係以為件福頭捧得紅下話?唔用autotune唱歌仲難聽過byejack
福正條仆街仔,水人全職之後起人尾注,快撚啲死
算撚數啦
風正玩咗音樂咁耐都無乜起色
而家搵到條女夠養自己 比我都做廢人
仲同兩條傻柒玩個19 channel咩
係難 但嗰三個根本就唔撚係rap
Lm到時r返肥仔牙奇圖導度
其實個三個一直以黎都係sell熱血 貼地 on9 好笑
你估真係因為你啲歌咩…宜家兄弟情無得賣真係收得皮
肥蛙死全家
TFK出既歌 都有幾首算係唔差/有noise
但福正自己solo果d 難聽到20秒就頂唔順
見佢無啦啦自己出SOLO 又開個新YOTUBE都覺得怪怪地 好似想飛起自己班FD咁
支持解散
其實佢地咩原因解散以前成日睇但無跟咁貼
摩四
講唔上深入 不過好聽先
召喚痴線西(206)想食咖啡雞花生 請follow @seanlam_888
https://lih.kg/yytJMiX
#483 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

我係知情人士 不嬲只係食下花生算
但真係睇唔過眼將啲野調轉黎講
就係因為肥蛙不嬲唔會為自己講啲乜
所以可以亂屈佢?

首先佢地準備去泰國
話最好唔好比啲女朋友跟住
點知比肥蛙發現肥仔私下叫福正去叫雞
仲有哂叫雞攻略 有哂地點價錢
福正覆話唔去
但點知比肥蛙發現左個叫雞對話
但肥仔話自己冇錯 話叫雞係冇錯
比人叫到去叫雞先有錯 覺得肥蛙好撚多事

之後話福正將啲秘密比人發現左
但肥蛙從來冇諗過要公開呢件事
但肥仔你 今朝unfollow肥蛙(應該係封鎖左)
夜晚係連登就有個咁既cm屈佢?
仲要將白講成黑 好野👏

我講既野係真定假 肥仔你自己最清楚
我有哂CAP圖 如果我有半句假話
就等你為自己澄清

屈佢既人 我希望你諗清楚
當初TFK未咁紅 連幾千蚊化妝師都請唔起既時候
係肥蛙自己出錢 買男士化妝品 跟show 同你地化妝
一次又一次 直髮夾都帶埋比你地set頭

話佢貪錢?想做經理人?
佢一直最支持你地啦
如果因為比人發現叫雞就封鎖人加屈人抹黑佢
你好無恥

你地自己TFK呢幾年一直都有啲小問題
點解可以屈人屈到咁?

仲有福正從來冇係close fd話過佢地
你連自己朋友都屈 兄弟喎???
佢單方面走出黎講話其他個兩個覆佢,但又唔講件事係咩,要人估估下,咁開個post既目的係咩?

想同全世界講,佢自己好想做落去,但無人理佢,要散都無辦法?

成熟既就私下傾好,有共適先出post啦,開個post變左用班粉絲黎情緒勒索另外兩個跟佢個套行咁樣囉
肥蛙搞散人真係有一手
以前溝人條仔搞散人
上手偷食有幾多係真唔敢講 不過搞到人地收左皮
依家就搞散人地兄弟情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞