突發tomfatki 光頭幫疑似解散

1001 回覆
184 Like 33 Dislike
是但啦 除左識 hustle 仲識rap D 咩
control freak 真係好撚恐怖
屎你都岩食
3個社會垃圾Mk
難聽到 成班死mk扮rapper 口水歌
啲垃圾Fans仲以為自己好有Taste,懶特別

3個連Fans 垃圾都不如
福正唔係好人啦,中學臭哂朵
有d腦既人都會要女啦
條女又揾到
唔通覺得tomfatki會做得起咩
tom_myz
多謝大家關心我地TFK動向
對於各位在各方面對我地TFK嘅討論同支持
大家嘅等待我一直好感動 同時亦都好愧疚
亦都知道大家想要嘅嘢係唔止一個交代
我知道我無辦法一再逃避
對唔住TFK 容許我再次用個人身份回覆大家
首先好感激大家仲等緊我地
自從SHOW後我地就無法得到共識
但我相信我地TFK三個都盡咗最大努力 唔想大家失望
係停落嚟嘅呢一段時間 我地都各自休息
各自搵對未來發展嘅可能性 一直欠缺了好多要溝通機會
然而團隊合作最簡單要溝通
但係好可惜唔知咩原因令呢件事無法進行
有時等待訊息嘅回覆 一等就係一兩個月 或者無回應
但我深知道 一個團隊又點可能時刻樣樣一致 有時都只不過係大家唔識處理 想小心翼翼咁處理呢份情感
由成立初期我地都知道 我地嘅問題
曾經開過好多次會 嘗試解決
不溝通 太依賴人 要人推 要人踢嘅呢個壞習慣
所以我非常非常感激途中幫過我地 鞭策過我地嘅每一位恩師

我知道可能我嘅問題係太逼進想改變 不善於表達
不知不覺形成了彼此嘅壓力
依一點上我要同大家講聲對唔住

每個朋友或者觀眾問我TFK係點
我都只能夠講我好珍重 但係同時充滿無奈
根本唔係三言兩語係講得清楚
但我只可以講我絕對係希望Tomfatki繼續行落去

同時對唔住一直係我身邊嘅人
明明係一直體諒 支持我
卻無奈之下 承受左好多嘅質疑

呢種壓力同責任 係應該由我去承擔
係我應該比大家一個交代
同時我應該對仍然關心我地TFK嘅人負責

以上嘅都係我個人認為嘅觀點
我選擇用文字咁表達同大家交代
因為我知道我文字表達內心一定比口講表達得更清楚
可能我未必講得最好 做得最好
但我想盡力想大家理解
我一直都等待 想獲取共識

TFK對我來講唔係單單工作上嘅關係
更多嘅係一段我無比珍重嘅感情
雖然彼此都有缺點 但我相信我地三個都好珍惜TFK呢個地方
亦希望可以比到大家 一個我地達成共識嘅發展方向 事情無法在期待中咁發展
讓大家失望了 對唔住咁多位
多謝曾經支持過我哋TFK嘅每一位🌻
@chankitki @fatty_tai
諗起one promise
又係開始有少少起色無啦啦就話解散
死MK
88 係咪88rising
怪唔之得Billy走左去Viutv拍野
一直剩係鍾意youtuber既佢地 一唱歌就好尷尬 三兄弟比一個本身臭開朵既女搞散真係好撚sad
billy 一丁 何圖 冇出聲咩 定企埋肥仔阿奇個邊?
食蛙姐軟飯好過la
香港玩hip hop點賺錢
除非你係有錢仔lo
似企喺屋企嗰邊
今日 呀奇同肥仔都有去同一間salon 開張 擺明無事
睇落都係同福正有野唔岩
如果真係因為肥蛙
其他人都冇嘢可以講啦
圖導都有去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞