突發tomfatki 光頭幫疑似解散

1001 回覆
184 Like 33 Dislike
佢地之前好似3個係jfft live到喊 唔好屈人叫雞啦 關條女撚事咩 不過咁耐都未過10萬好難唔不和 將來老左點算
屌你老母肥蛙
true 搵唔到食 唔想堅持
搵到食老閪都一定撐撚住啦

JFFT一開始搵唔到食咪個個懶懶行 差D收隊咁濟
係好彩之後GE加入 係咁直播搞撚起左
其他人見好似有得搞 專心一齊搞到彈起
福正近幾個月都自己單飛出咗幾首歌
tfk反而一首都冇
散band 係遲早啦
成班仔去泰國點會唔蒲呀ching
福正背後有娃姐條水喉 邊有得比
On9一個垃圾sales 一個做牛工廚房 有咩輸姐?開場show都頂佢幾年啦
真,咁易畀條女操控,咁依賴條女
拍拖最忌就係隨便一個做下把位,關係唔平等
遲下畀條女飛埋就收皮
一開頭全職好撚霉喎衰過打牛工
唔係靠痴東城圖導撚有位上咩,之前衰撚到痴藍絲肥城同支那刀
JNY 圖導簡直係救左TFK一命
唔係左痴右痴真係無人識佢地根本無料
左痴右痴咪都係本事

你去痴下睇下佢地理唔理你
香港搞咩都死

大家記得收睇阿奇同billy有份參演嘅《那年盛夏我們綻放如花》
今晚首播
記得上 https://viu.tv/encore/left-on-read 睇網上足本版(電視版有刪剪)
講真真係做rock star過世咩 都要成家立室
仲要係無料既rock star
食正運氣+人脈砌成既pop band
講真 啲片出得咁少 又無定位 真係all in 開show揾錢 但啲歌又唔係首首hit 真係遲早收皮 無料就係無料
但肥仔隨左翻翻去做廚仲有啲咩做
https://youtu.be/aVway6Y1NC4?feature=shared
牛排Q&A有講過 錢銀問題啦
何圖拍佢地啲嘢真係勁有心
話說佢媾到女未
JFFTFK推至頂峰
所以柒蛙水鳩福正離隊真係極on9
咁佢地識於微時 只可以話係命
講得啱呀
咁都要為生活搵下錢 唔通要條女同你捱咩
條女搵咁多 自己仲成碌撚咁玩音樂 仲要係普通野 唔係人地做歌星咁
除佐自卑 唔多唔少都俾人笑啦 Fans唔笑 人地屋企人點諗先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞