突發tomfatki 光頭幫疑似解散

1001 回覆
184 Like 33 Dislike
連登仔屌咗佢咁耐咪又係無穿無爛
面皮幾公里厚佢怕你條毛咩
0人
又唔洗咁diss既 但佢地每次話認真做音樂個樣真係有少少尷𡯁其肥仔啲數白欖
咁又唔好咁講
呀奇都同女朋友一齊左好耐
唔見人地條女搞散隊band
係肥蛙出現左先咁多問題
呀奇都話唔明點解福正要搬走
大家明啦
多咗有人介入光頭幫都知咩事㗎啦
Ching 你講野咁撚應棍 小心班fans屌7你
基本都未做好又當自己做音樂 拍子又西 音準又無
Splice 拉幾下sample 比幾舊水買個beat又話自己做音樂
點解會聽落數白欖因為基本拍子都無
真係好撚尷
記得個時痴線西爆肥蛙黑料 跟住呢件福正係ig出post鬧痴線西係臭貨
但其實隻肥蛙一早俾人踢爆左係痴線西常客
仲留言叫人鬧埋自己fd creamy一份
跟住俾人笑返你條女都係臭貨 佢就好似del左個post
班友將快讀歌詞當係rap
一輪嘴噏吓當自己係rap god
開個midi拉吓啲track就當自己識做音樂
如果拍片係主業嘅話我唔反對
但佢哋話自己係認真做音樂,咁不如摺埋好過
呢幾年因為lockdown興起bedroom music,搞到一大堆牛鬼蛇神衝出嚟自詡係音樂人
聽完呢堆所謂認真做音樂嘅作品,真係覺得香港要改革成個音樂教育
香港樂壇已死
支持下本地音樂
yepi
肥蛆lihkg 舊ac名

福頭寫俾肥蛆個首閪歌得6k views
睇嚟佢真係諗住quit咗TFK都唔使靠自己搵食
每晚幫肥蛆奶閪已經有飽飯食
羅彥輝:阿奇 Billy 中學欺凌過我
似關試當真事多啲,先係文青室,之後TFK,可能下個係JFFT
好明顯係節目效果大家互相抽水啦,邊會真嬲
佢平時住親戚到嗰個浩劫灣都唔係佢架啦
佢邊到買樓呢請問?佢係呃啲妹豬搵得多啫
又未呃到可以買樓咁誇張嘅
除非佢搞副業啦
福正食唔食軟飯就無人知啦
但肥蛙就一定有錢過福正架啦
只係唔知仲可以搵到幾多年錢架啫
佢係杜人好勁
其實條女一早有問題嘅,不過太多護蛙手,吹捧佢吹得太勁
其實有冇人覺得條女p圖p得太過
其實sunny creamy 造貨來源都係隻毒蛙介紹
阿奇上緊JFFT LIVE
有大床唔訓咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞