新加坡+馬代遊記

117 回覆
12 Like 5 Dislike
冇咩活動特別推介
都係出海睇鯨鯊、海豚、同海龜、魔鬼魚游水、釣魚、潛水嗰啲
睇你鍾意邊款,揀一兩個參加
有得揀潛水同浮潛,我呢啲就緊係浮潛
一伸個頭入水就望到條鯨鯊
好大條
睇咗陣佢就潛返入水
你唔太識游水 浮潛果陣驚唔驚
都驚驚地,隔離個大陸人仲驚過我
見佢跳落海都好快浮返上黎
我就跟住跳
唯一缺點係要俾錢入場
好似唔平
橙同萍果好難直接比較。唔係去咗歐洲,就冇興趣去新加坡。
去歐洲要飛成十幾個鐘。食物又唔係好岩我食
香港果個賣鳩晒咁滯
Thxxx
嚟緊都去馬爾代夫 諗緊4000 air Asia定9000星航好
4000得啦
好多年前去過台灣墾丁玩過一次,印象中係好淺水既地方真係就咁伸個頭入水唔駛太深入已經有野睇,好似泳池level咁我就唔太驚,馬代果種都係咁?一樣唔識游水同有d驚水
巴打唔好意思想問多少少因為平時我有d驚搭船,怕好chok有離心力拋到好勁果種,想問你係馬代無論出海睇野呢d活動,或者搭快艇果d係咩程度?大船定細船,會唔會拋得好勁有離心力?
同埋水上飛機即係點,會唔會都有離心力果d野
隻船都大架,唔會好chok嘅。
水上飛機同普通飛機差不多,不過好鬼死嘈
架船唔算拋,冇咩離心力
印象中水上飛機都冇離心力,不過好熱
依加先睇到唔知你去咗未
鯨鯊要出海先睇到,所以一定唔係泳池level
唔識游水真係會驚
但著晒救生衣跳落海都即刻浮上嚟
同個識游水嘅人去會安心好多

同埋自備浮潛面罩會好啲
可以用鼻呼吸
佢提供嗰啲就要用呼吸管
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞