讀 Mechanical Engineering有咩好發展?

222 回覆
4 Like 15 Dislike
有追post嘅,我有問題請like。佢地有問題請dislike. thx

大佬開新post la
本身負撚左咁多先黎問問題
騎劫哂d dislike

咪臭係
有追post嘅,我有問題請like。佢地有問題請dislike. thx

大佬開新post la

咪臭係

側側膊騎劫dislike

大佬開新post la

係我留言留

大佬開新post la

咪臭係

你等等,我開新post

大佬開新post la

咪臭係

你等等,我開新post

巴打首先讚左你有勇氣先
Mo
讀me = 做奴隸

大佬開新post la

咪臭係

你等等,我開新post

巴打首先讚左你有勇氣先

你都on99,道理係我到
樓主仲理果3隻嘢做咩
唔同你講贏佢地先叫成功人士?
樓主仲理果3隻嘢做咩
唔同你講贏佢地先叫成功人士?

唔係,同佢地玩下姐,唔好認真😂
我都想比果兩隻野睇下連登仔點睇
我都想比果兩隻野睇下連登仔點睇

有人話你垃圾都不如
上水回應下喇樓主
上水回應下喇樓主

sor,打波啱返。
無咩意見,我都係會做好自己要做嘅野,睇下可唔可以有d出路。
有野想請教各位
今年升year2揀左ME做major
本身都對德國有興趣 追完post覺得去未來可以去到德國發展 係一個幾岩我既目標

想請問應該要點樣裝備自己 例如要自學啲咩 咩書應該睇 先可以做到入大公司呀 或者去德國??

利申 依家讀緊hku 對engine有興趣 但唔知點解成績幾差下 我見其他人溫書時間都未必夠我長 我覺得要解決左呢樣野先
有野想請教各位
本身都對德國有興趣 追完post覺得去未來可以去到德國發展 係一個幾岩我既目標

想請問應該要點樣裝備自己 例如要自學啲咩 咩書應該睇 先可以做到入大公司呀 或者去德國??

利申 依家讀緊hku 對engine有興趣 但唔知點解成績幾差下 我見其他人溫書時間都未必夠我長 我覺得要解決左呢樣野先

一句到尾 唔好好似樓主咁 自大當自信
係engineering field係好多野學
小則學業知識 大則溝通技巧 甚至係心態等
唔好覺得自己好有料
btw 加油 等你成材 lead撚住好似樓主咁嘅垃圾ive hd仔
有野想請教各位

大學黎講我唔會叻過你
你都想知既
原則就係CV人有我有咁充實番自己

讀書你都係hku自己有方法
認真唔好避數學,識fd拎source咁

德國d大學問題好考數學唔同香港

識prof可以介紹工作既咁啦
無咩幫到你
無咩意見,我都係會做好自己要做嘅野,睇下可唔可以有d出路。

聽日一定會更開心架姐,係未阿哈姆太郎
發表番今次research
[連登學術期刊發表]恭賀連登網民BillyLi(#115169)透過公投確認自己垃圾
https://lihkg.com/thread/357702/page/1?ref=ios
[連登學術期刊發表]恭賀連登網民BillyLi(#115169)透過公投確認自己垃圾
https://lihkg.com/thread/357709/page/1?ref=ios
錯台
巴士係死路黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞