Pomato 小薯茄及全新男團FINALLY 討論區 (23) (冰/童/英/J/富/蚊/朱mic)

1001 回覆
13 Like 16 Dislike
值唔值得其中一個衡量標準係好唔好睇
咁都叫詞不達意
詞不達意都仲好,自我中心真係無的放矢
樓上條仆街現實生活係咪好辛苦未拍已經大屌左先,要做大個餅就係靠呢啲大型綜藝架啦,運動會呢啲競技野一定唔會大柒
值唔值得同好唔好睇都可以拉埋嚟講 啲幾十秒片都可以好睇 咁值唔值得做你所謂嘅重頭戲呀

算吧啦你
大製作又變重頭戲
點解係重頭戲又變點解好睇
好唔好睇又變值唔值得

大佬你中文咁差點討論呀 仲有唔好再拋啲四字詞語出嚟啦
2023最大製作唔叫得重頭戲
討論值唔值得唔可以由會唔會好睇嘅角度討論
再唔係就讀心,judge人自我中心
四字成語又唔想見到
真係好四方西

你啱,真係完全唔值得討論
收手啦Ching
可以 可以 連你自己個名都可以叫重頭戲
唔講以為薯茄做過好多次陸運會
小薯茄都未拍,你又知佢只係一場普通既運動會?你又知佢冇你所講既特別位?
就算只係普通運動會都好,佢地班人咁high energy,競技期間自己搞d色水野,都已經夠好睇啦,《搵啲嘢玩》咪又係玩下衾棉胎之類姐
冇人中 似未抽
但7周年活動都公布晒 冇理由運動會咁遲
所以成件事好奇怪
係 就算有冇橋都好
靠幕前既綜藝感都可以carry得好好
就算係一啲好簡單嘅綜藝都可以拍得好好睇
你睇吓鹹魚台初頭嗰陣
日韓台拍完都多人睇就知運動會有一定吸引力 至於吸引既點人人唔同 好難解釋 普遍都係想睇明星/YTer競技

而點解韓國唔拍係因為班idol成日因為運動會拍拖有啲會太認真受傷 啲fans唔想咪成日屌個節目咪唔再拍
太趕 真係20號既話就算你抽左都預大把人番工番學去唔到
個運動會義工咁耐都未抽
會唔會到最後佢地發現唔需要義工?
雖然條友係抵屌,但的確係改咗規則,原著隻game係on9
我驚童童麗英整到爆炸
佢兩個睇落似電器終結者
喂 張中拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞