Pomato 小薯茄及全新男團FINALLY 討論區 (23) (冰/童/英/J/富/蚊/朱mic)

1001 回覆
13 Like 16 Dislike
我已經唔祈求長電影,我想佢地拍多啲四月一果種正劇
買咗飛未
tg gp 七千幾人都冇人抽中義工
都係果句
都唔知抽咗未
cls 又要。。。
第一我相信呢度無人會答到你點解 你問呢個問題本身就多9餘
第二 本年度最大製作 點解會變做台慶重頭節目
重頭戲既原因咪就係因為佢係crossover囉
照你咁講,試當真今際之國跑商場果集都只不過係一場普通捉伊因姐
運動會幾時有得睇?
11月
其實似未抽
但以佢地作風又好少搞到咁趕
所以好奇怪
明星運動會點解好睇/唔好睇其實係值得討論
拋個問題出嚟討論節目都要諗係咪多餘,咁不如唔好上討論區,去Fb tg圍爐啦

明星運動會人地韓國已經拍到唔拍,背後有咩原因,又可唔可以討論,定又係多餘嘅問題?

仲諗住呢邊會比較肯討論,淨係post ig 咁join Fb TG group仲多野睇

第二個point上面講過,無補充
九月拍啫,又唔係九月出條片
咁唔通所有九月做既嘢都關7周年事咩
不如你睇返自己講過咩先 ok?
你係問”點解會係7週年重頭戲” 依家又變咗”討論點解好睇” 兩樣野嚟
我覺得試當真綜藝有兩個特別位
1. 有故事/主題設定
2. 有擺心機諗遊戲規則,嘗試平衡遊戲
未必集集都啱睇,但會睇到同其他channel/膠戰好唔同

今際捉伊因跑得咁肉緊,我覺得係因為set左兩隊對決,但又容許背叛,仲要加左拉鋸戰規則,先會咁緊張

試當真都有其他crossover節目最後唔好睇,例如口試王
如果7唔7週年咁阻礙討論咁不如我修正個問題

「以明星運動會作2023年重頭節目是否值得」

呢個問題而家多唔多餘? 定係要改到啱晒心水先可以討論?
好睇又變值唔值得

幾時話要啱心水? 係你詞不達意呀 發覺上面講得你好啱 份人勁自我中心
仲有兩個星期就搞運動會
到依家都未通知義工
返工嗰啲要預先請假㗎
原著無拉鋸戰,唔知第七定第八round一完就多人果邊贏
故事/主題唔單止今際有,其他集數都有
我都覺係未抽
但佢哋作風唔係不嬲都deadline fighter咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞