Pomato 小薯茄及全新男團FINALLY 討論區 (23) (冰/童/英/J/富/蚊/朱mic)

1001 回覆
13 Like 16 Dislike
諗起熊仔頭休息之前個句

「有日你搵到錢,記著唔好比錢操控你。」
唔明運動有咩好睇
點解會係7週年重頭戲
同埋唔明小薯茄會員點解會搞店鋪優惠 (仲有新界東勁慘要去到沙田先有鋪頭)
搞show搞微電影開多啲live個個有份睇仲好啦
明星運動會YT好興㗎喎
講句感想都要被讀心
咁都可以俾人都屈覺得世界圍住自己轉
惡到中世紀天主教咁
個post 唔好叫討論區啦
邊個同你講係7週年重頭戲
條片11月先出
同埋呢個形式嘅crossover都唔錯啦
晒人力物力時間去幫小店證明呢班人真係好有心
用知名度嚟吸引你幫小店,唔係口講呼籲,係真人落場,個吸引力幾大
唔知有咩明星呢
係有心呢樣唔否認

可能主力係想幫手,先擺落週年活動,咁樣我理解到嘅
法國你啲理解能力真係有待改進
定係你啲聯想能力太勁
建議你睇個ig po先判斷呢個係咪7週年活動
咩我話乜就乜 我都係跟返佢announce過嘅講姐

你話係7週年重頭戲 咁你咪當係囉
基本上都係出名嘅香港ytber
明星真係唔知
如果C團都計youtuber咪可能有一兩個出嚟
其實你都幾搞笑
重頭戲咪重頭戲囉
下年叫重頭戲你又話點解係8週年重頭戲
IG新片嗰啲掛
叫得明星運動會 點都有幾個既
我都唔明運動有咩好睇
但小薯茄做我又想睇喎
可以有現場觀眾就正 不過都明白好難搞

大西北表示

唔關週年事
但都想佢哋再發揮佢哋嘅專長拍返套微電影
係男兒don’t入樽呢類長啲嘅電影
唔通要等十週年要大搞先成事
點解係問緊點解crossover運動會係成為到台慶重頭節目喎
so far pomato crossover得最好睇我覺得係四台果次
麗英去arm channel拍愛情微電影係第一次俾我睇到佢charm果一面
pomato自己果條就挑戰到開始將尺度後退
成個crossover好驚喜
但明星運動會,說穿咩姐係普通一場綜藝
認同
smartone 果輯微電影都好有feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞