【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (23) 完璧で究極のアイドル| NHK 18祭

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
呢個年代streaming/電視直播過嘅
點會冇人錄低丫
問流出果個應該都係路過假粉嚟
2024年からは、BACK-ONともう1組のアーティストによるコラボレーションバージョンがオンエア!
そちらも楽しみにお待ちください!

訪談講咗2024 Back-on會同另一組artist合唱opening
唔好咁多幻想
Got7沒有輸
日本有千千萬萬組artists
而且懵超嘅音樂從來都唔關Sony系嘅事

你反而FF吓Gundam Seed最新作有冇機會好過啦
Seed九成教主啦
咁通常都唔只一隻歌嘅

不過水星之後都唔會咁快再合作
除非水星有番外編
水星咁多部Gund消失淨UR(可能直頭銷毀埋)
好難再出
榜霸
再丁落去唔得掂
但又想20連霸
今季動畫聲勢差好遠
我推 idol 真係天時地利人和咩都齊
留名
我估去到20霸
上個星期跌到一萬三點
其實開始會危
不過呢個月好似冇咩大團出歌
會紅嘅tie已經要數到月尾king gnu tie 咒術
20應該冇問題
咁樣快閃左一野美國
YOASOBI 係日本國內地位會唔會再提升?
話晒佢地咁崇美
millennium parade × 椎名林檎 - w●rk
初公佈時聲勢浩大
但出到嚟影到冇
講真其實真係麻麻地好聽

我都希望可以20連霸
之後係點?霸撚咗先算啦
要睇埋下星期,如果18連就破咗56年保持嘅紀錄
https://twitter.com/musicnever_die/status/1689190760934195200
去完美國一轉, 點數應該會升番
咁又冇咁誇
佢地又唔係第一個日本歌手去美國唱

你可以當係拓展美國市場嘅第一步
但係我覺得要再諗下點搞
有d係亞洲會work嘅野好似apply唔到落美國
點同
一邊係地獄樂一邊係咒術
仲要撞正成套野嘅高潮位

King gnu個名都響過Millennium Parade好多
同埋Work比較係常田想作番首岩椎名林檎唱嘅歌過吓癮
所以作得唔太大眾

呢首仲要係King Gnu 2023第一首歌
加埋個飢餓行銷 我覺得至少起點係一途/逆夢個成績
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞