(公務員)政府招聘助理稅務主任 起薪$16,695 頂薪$34,060

301 回覆
31 Like 161 Dislike
啱 月薪高達16.6k嘅稅務主任學識淵博 對任何稅務知識都暸如指掌 每日熱心解答廣大市民嘅問候查詢
學資 社署 運 稅局
合稱四大閪部門
聽人講佢夜晚7點一定要返屋企食飯,食唔到啲話。。。
最緊要基本法同國安法合格就得
重低過入息中位數又要人考乜乜法又要人效忠
聽聞呢個位以前係ACO黎
但個個ACO派入去都好快交信走
最後直接開個ato位,話俾人聽係稅局,人工一樣,但個名銜好d
起碼等你有心理準備
唔係3支香度咩?
個個屌閪工 但個個走去考
之前見workman都唔請我
今次俾我考到呢份就可以串返班舊同事我而家做緊主任
分分鐘即刻俾女神約行街食晚飯直落
最憎打電話工,自閉開
收稅咪即係幫政府賺錢
一間公司最惡唔係應該係賺錢部門咩
掉返轉都有
一係白卡一係工傷
最多人走嘅係康文、食環
比aco嘈到拆依個職系出黎
你話閪唔閪
門檻黎
寫minutes都算,16K學HTML VBA真係當人奴隸
你睇下自己 四十歲人 一無所有 同七十歲老豆老母住
身邊啲共事既人係公務員編制 自己NGO外判文員

其實連登最撚好笑就係你哩隻公屋留港撚 人又老 錢又無 淨係識犯國安同叫人去死 你真係淡淡中最柒廢果個 比人笑到有第5個post 你話你柒唔柒 其他人無 得你有 最應該死就係你件社會底層垃圾 浪費公屋資源

【5】留港買樓死全家
https://lih.kg/3455974

通宵要食海狗丸=難道我還未夠難=應承我不分蝗藍=最後一代了謝謝

會員"通宵要食海狗丸"經常性於房屋台post人身攻擊業主
每逢樓post都會入去屌業主唔平賣
蝕讓post就入去抵死
破頂post就入去屌AA左手交右手
但從來唔正面回答一下點解又要屌業主同時又要買居屋
自己做留港撚買居屋又屌香港做臭港
業主買樓係有付出唔似得你件垃圾怨天怨地
得罪講句韓腫同樹大都唔夠你賤
因為買唔到樓又移唔到民甘願為港共賣命
分化留港人士覺得留港撚抵死
當初留港撚點樣為香港付出視而不見
從而分化移民同留港手足
唔準時收工的工一律是閪工
咩人會apply 明顯西工
個人工低到稅都未洗交,邊度吸引
好難喎
有咩福利 講黎聽下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞