【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (33)Pink Lin火力全開!

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
on99,宜家玩pc版隨時比人ban ac啊,賠幾多都無用啦
你用得電競滑鼠個driver就一定係長開咖啦
你係咪分唔到咩係driver咩係scripting
你係咪無用過電競滑鼠個driver本身就自帶macro功能
麗塔/桃樂絲 mkm 紅 神 黑兔/德雷克/普麗之類(軸外buff兼高傷角) 可以試吓
我之前係紅蓮1-2件T10 神罰0件 已經過到9階
用麗mkm紅神德 但mkm個嘲諷太短斷嘲諷就要re
依家紅神4件T10 抽到諾亞之後用桃諾紅神餅乾穩定周回
係server一睇你戰鬥數據DPS就知有冇開cheat/marco啦,因為隻mouse而ban係冇可能發生
依家razer logi driver全部自帶script
連apex依類電莖fps都唔敢亂ban
送嘅劵抽到白兔
好想追黑兔
同埋可以試埋用pc橫mon 可以偷打右邊炮台啲血
直mon冇得偷打個輸出要求會高好多
大把mouse有macro制啦...文書都有 你唔改粒制個script咪冇事
真係好驚咪轉內存macro 咪唔會開exe

就咁公司用緊呢隻都有得轉內儲啦

依家係ban 模擬器個類 可以錄低成個app然後loop個類刷首抽script
個driver自帶有scripting functon同你有冇係隻game入面用呢個function係2件事黎
如果因為你個mouse driver有呢個function就ban既話,咁係官方on撚9

我自己都用緊羅記電莖mouse,一樣未驚過會因為個driver而ban9我
bilibili有人直播手禁都比人彈窗,佢都好明顯係手禁,下下速度唔同
https://www.bilibili.com/video/BV1Du4y117a9/
問題就係anticheat點樣分個script係咪影響緊隻game
如果單純detect到有script既話唔一定係玩緊連點
所以其他fps有時都隻眼開隻眼閉 反正唔係aimbot wallhack之類咁大問題
script制set幾粒咪做到唔同速... 同埋係寫住unofficial clients
即係有可能用緊模擬器run
玩得依隻game
國家想點就點啦
我最相信中國政府
上面有寫 lshft tab esc 果d,一定係pc版
韓仔真係廢到笑 測速,人勁都唔比
用DPS黎做個validation ?
收工返去試下用RL速點
實測用雷蛇側鍵turbo禁sms咨詢無事
咁應該係戰鬥入面先檢測
手機橫mon都偷到
差在手機唔似電腦咁拉到4:1
但都係偷到好多輸出
紅神4T10
我覺得你唔駛諾亞同餅
直接全輸出,可以壓到火車唔會有飛彈以外既攻擊
冇試過 呢隊好穩就冇再執
特攔全9太輕鬆日日咁打已經冇咩感覺只係關心跌咩

https://www.youtube.com/watch?v=aHD-Dg3rcFY
齊裝夠力,就可以監粗黎
又快又穩
見人用電腦可以壓到4X秒添

https://www.youtube.com/watch?v=rHsd3ysnKTk
裝又未出,角色又缺,跟攻略打極都有個極限
無嘲都仲有可能即時換人跳舞扭左佢,但拆唔到機鎗塔真係點都要死人
尋日試左一堆組合,特登唔任一線打手(out晒紅/神/愛/白4隻一線輸出+唔落朝聖),最多都係5,錄片呢場仲得3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞