【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (33)Pink Lin火力全開!

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
好似本身果套衫仲好睇
我唔係成日轉 係down果陣要轉啫
apple account有果隻app嘅購買記錄就得 之後都唔使再轉
應該冇問題
但日game好多時限日區
你轉返香港會更新唔到
唔洗買pass了 唔小心抽中神罰
pass都冇神罰
商店買高質鑄模抽
一開始係咪將五隻sr升到頂 再同步ssr 先
你轉得耐之後係港區 係update app 個版拉下都可update d 日版game
唔係 唔好衝動
點解唔係?
唔係齊3隻3突SSR之前都係靠升滿嘅SR帶班SSR咩,唔係點打
轉返hk區 可以
特殊攔截戰個難度咁怪,我打隻咩木匠就輕鬆打到7-8,打神罰 火車就2到過唔到
我都係咁諗 但我而家升左3隻sr
兩隻0突srr, 焗升
火車主力起馬要有2-3件T10先會打到9
神罰爆到核心等同槍靶
神罰攻略自己google好易搵
開頭連同步器都未開,就真係升要上場既人
開左同步器之後,先搣番啲level落黎(100%返還素材)平均俾最高星嗰5隻
神罰入場係火力檢定,夠火力爆核就係靶,
唔夠大力爆核就係第2定3次麻痺死光之後一劍收皮
記得開場完左[ENCOUNTER]字樣,見到神罰乳溝先skip動畫,咁隊友就會集火核心

火車係變態高攻機制怪,一言難盡,搵攻略慢慢爬
正常火車&電鑽應該係最遲9既
火車難打到特登出隻櫻花counter佢
原來有等級重置
比唔到錢個error message係咩?
如果係俾條apple support link你 你去條link度同客服講聲就得 係個account嘅security setting問題
應該係 error msg, 如果有pc 版可以正接掛vpn 去美國課

或者去8591 買點卡,而家好似做緊 10000yen/550 到
199級之前10石重置
200級會鎖住唔俾降
最早200級嗰5隻會永久坐實同步器第一行

有啲課金玩家會儲夠5隻都係鍾意既角色先上200級
應該係你隻日版game冇限,或開放咗其他區
反而港版冇咩限日區都更到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞