【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (33)Pink Lin火力全開!

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
真係要慢慢試, 要快D打爆車尾D炮塔
但之後又可能要控慢少少, 打太快會BUG多排飛彈出黎
唔同練度打法都可能有分別, 真係要自己摸下

用櫻花魯德輪爆1
櫻花開先,之後魯德,應該當第一波會扣落到你血
之後就要睇你火力
愛未有裝 暫時仲係廢角
未刷到好多企業裝
主升隻神罰都先得隻企業手

爆2用mkm會唔會穩啲 定有咩選擇

今日果次有幸打晒炮台後只係死左MKM一個
mkm加餅乾
桃 餅 紅 神 諾亞

全自動開技
一開始紅爆會打淨2燈飛彈 控神打
之後全程控神
先打飛彈台 再機槍炮台

第2階段 優先打飛彈 同紅圈
血慢慢就磨晒
啱用左
桃 mkm 餅 神罰 英雄
7階 算好過之前好多
之前可以用高橋李依burst 挑釁住火車啲綠色飛彈,前前後後咁避開
但係好似改左挑釁個機制之後,依家就做唔到
綠光易避,機鎗殺人
麗 MKM 紅 神 黑兔

一開波控紅神爆右邊炮台
火車放完第一輪炮彈開爆裂爆右邊機槍+左邊炮台
MKM挑釁吸左邊機槍既時候爆埋左邊機槍
就入2階,跟住easy win
有無 鲁德米拉
櫻花 (4技)魯德米拉 ( 4技)之後 3隻是但

直接硬食炮台都得
櫻花係配魯德米拉 加埋魯德個減傷先有100%
Mkm係靠根性頂住
所以一係櫻花配魯德米拉 一係mkm 唔會兩隻一齊出
火車個攻略法係 一隻坦嘲諷頂住 倒坦之前要一路清炮塔炮台 所以隊伍輸出要夠高 跟住入二階唔斷爆裂就穩贏
你個情況似係輸出唔夠清唔切炮台

火車戰略始終要有夠高輸出撐住

尋日試下將啲養大左既主流打手全部唔落
紅神愛白全部唔落(但我愛同白唔高練度),淨係用三企無T10打手
即刻搵番晒當時既感覺

無論諾爹草莓,定櫻花女王,定其他組合
只要坦技效果過左,又唔夠力拆得切啲炮台,就係火車既處刑時間
我隻阿尼斯3突t10 10/10/10
點解今日打鑽頭都無紅神既一半?
(利阿紅神桑)
定要洗指定詞條先勁
已經避開晒增彈
紅神就齊晒增彈

無啦啦送1000石加5張特劵 蝕本大出血?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞