【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (33)Pink Lin火力全開!

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
想問隻驚有無得買ac改綁自己email??
我一開頭係買紅 麗起手ac未綁嘅
然後佢會問你拎email幫你綁
之後佢配個密碼俾你 之後再自己改密碼
https://bbs.nga.cn/read.php?tid=36178524
應該係得,但睇落好煩
請問佢點"伏"你抽 lol 一招技都冇改過 冇buff冇nerf
點伏法
你用巨集係你嘅事 冇得用又瀬間公司 人地又唔係係個banner宣傳[用巨集能加倍傷害!] 佢邊有伏過你 除非人地原本話係出黎巨集專用角 之後禁用咁先叫伏你喎
過撚左幾日都仲要拎黎嘈 你係咪壓力好撚大
間垃圾公司你開?
你有你睇法我有我睇法 依家又唔係迫9你認同我 你上哂火做乜撚 我屌隻game 做法又唔係屌9你
間公司你有股份?
隻game紅色企業既
國家說一就是一
請問大家D電池點樣分配?
我2隊
麗塔 桑迪 神罰 哈蘭 諾伊斯
桃樂斯 朵拉 泳裝阿妮斯 普麗瓦蒂 愛麗絲
神罰, LMG用補彈
要未彈既就用換彈
之後其他要増彈,命中,充能快個個
RL, SR用蓄傷
長髪,諾爹用蓄速
全部用曬係PVP個15隻就算
請問LMG RL SR係咩
Lmg 機槍 rl 火箭炮 sr狙
Ar 步槍 smg 衝鋒槍
明白 我研究一下
唔該晒
隻讚美號柒柒地
所以都係無計
識講野 懷疑係妮姬
留名等睇艦娘
記左原本個字,唔好硬記字母對鎗種
AR > Assault Rifle 突擊步鎗
SMG > SubMachine Gun 衝鋒鎗/輕機鎗
SG > ShotGun 霰彈鎗
SR > Sniper Rifle 瞄擊鎗
RL > Rocket Launcher 火箭發射器
MG > Machine Gun 機關鎗
艦娘咁正
指揮官咪可以同讚美號做愛?

估唔到今次單人可以拎索林出打
最後一隊唔知點組輸出試下放索林又ok
只有王冇打全體,索林,中二病搭諾爹一樣可以打到高傷
我通常N102,朵拉加佢地3個一隊
諾爹拉仇恨,等索林可以滿血,中二病安全壓血
新人問下各位ching係邊度down國際服嚟玩?
唔洗艦娘原隻上啦
想屌死氣喉
PC就自己上妮姬個日本/韓國website到down (自己google nikke jp / kr / en)
手機就應該要用VPN轉左地區先down到
唔同服有冇分別?
默契日服?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞