新牛仔褲NEW JEANS 係咪近年少見既零整容團?

317 回覆
659 Like 234 Dislike
係 真大波 手臂係有d肉
同埋佢腋下條疤痕太出名
其實咁細個整唔到咪靠打針化妝
想當年張元英都由包包面變到而家咁
佢由未出道到izone再到而家ive
係換左4次樣只係佢好醒目每次少少少咁
咪同我講咩越大越靚呢啲bullshit
再正嘅車銀優之前發福都要返廠維修
blackpink lisa呢期都打得多針變到面包超人咁啦
係啲fans幫佢P翻靚你地先睇唔到

利申好鐘意整容樣所以完全唔介意呢啲野
同埋韓團不嬲都係比資本當商品咁賣
幻想係好事但現實好殘酷

hybe都比韓國人笑你一入公司就會比人捉去整鼻
SM就係下頜骨 JYP就係超強蘋果肌加臥蠶
追開Kpop嘅人都知韓國無藝人唔整
唔整嗰個一定係有病,係韓國娛樂圈角度
再講歐美仲勁一個Kardashian家族無個唔整嘅
所以咪一尾講泡菜國整
歐美去到大陸整嘅大有人在
係香港呢啲垃圾市場,垃圾觀眾冇要求先唔洗整
無野同人比較先衰到臭蟲論上身
一尾講人地整容
講嚟講去都整容怪你唔悶我都悶啦
再講多少少
大家講嘅女團應該係去到第六代
雖然大家仲係講緊第五代
因為韓團每一代係要打破記錄先去下一代
New jeans打破曬架啦嚴格啲嚟講

再講整容
因為韓國人都發現女團都整到一式一樣倒模咁款
所以佢地而家啲女團係興打針
除非去到打針都搞唔掂先局住整
大家先唔太覺佢地整容整得咁勁

最後希望大家唔好咁多幻想
要知道佢地係藝人唯一目的係搵錢
佢帶比你快樂,你出錢就係咁簡單
起碼佢地唔似mirror食相咁難睇
有樣有歌聽下又有實力會用實力說話
生成器兩秒出到 有咩問題

呢啲打字生成對白圖 有好耐架喇喎
Hanni=成團最醜樣嗰個
Hearin甜笑世一
櫻花個鼻真係CLS
Hanni 好調皮
個鄙視嘅笑好正
Wuli ive
你肯定?😂😂雖然張員瑛係靚,但肯定有整,其他都有微調啦,除非你覺得微調唔係整,我就覺得微調同整容冇分別嘅
冇邊個idol唔整囉😂😂😂要整到間公司覺得靚最完美先sell出去呀嘛
Jisoo 0整
勉強左啲喎Ching
所以咪咁醜樣
Match
hanni係我既!
Exo個D.O.?
Haerin貓女
Hearin Hanni
第一次起youtube short attention 見到Haerin舉手+fing頭髮+個眼神

https://youtube.com/shorts/3I_7AjCp8HI?feature=share
而家唔叫整容啦
叫微調醫美
整容失敗俾你吹到無整容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞