新牛仔褲NEW JEANS 係咪近年少見既零整容團?

317 回覆
659 Like 234 Dislike
新牛唔洗靠Hybe 0宣傳又0整容kpop清泉
可能佢哋都無諗到咁樣已經係整咗
同IU一樣每次整少少唔覺
執完都係麻麻哋 有排搞
個嘴係咪打豐唇打到過哂龍 細個個嘴無咁厚
佢幾時先肯收山啦
再唔係休息幾年先啦
Haerin
班fans接受唔到
我就最愛IVE NewJeans,我都唔信佢哋全自然岀道

望埋주이就覺得而家唔靚嘅都唔敢寫包單冇整過
淨係未出道>出左道>而家既樣都有唔同啦,點解d fans會覺得冇執過
就算允兒秀智都有執過啦睇你執得多定少姐
成日話整容有咩問題但又好抗拒自己偶像比人話係整過,根本最排斥整容既就係而d一邊話整容唔緊要又一邊吹奏自己偶像純天然既傻西傻尻
少少打針微調做機點都有既 始終做明星
但睇得出好天然好靚 個個都有識別度
吊打其他整容女團 仲要整左都唔係靚
第四代咪twiceblackpink個啲
第五代就係izone仲有aespa個班
ive嚴格啲嚟講佢地算係最後一個五代團
因為佢地都係打破唔到前輩嘅記錄只有話題性
之後New jeans就真係打破曬佢地記錄啦
所以而家嚟到第六代架啦

四大差唔多hybe玩曬咁滯
同啲電視台又fd底除左同MBC
唔知hybe係唔鐘意中國市場定點
成日比小粉紅話佢反華佢又唔解釋hea下就算
韓國啲男女團都差唔多比hybe玩曬
男團BTS TXT SEVENTEEN搶曬市場
女團New Jeans lesserafim Fromis_9

JYP又收收地皮
成日驚死啲藝人變秀智2.0係咁防爆
周子瑜就係最好例子,itzy又紅到不明不白咁
新女團nmixx更加唔洗講前景唔明朗

SM公司內鬥更加唔洗講啦
話要出新嘅男女團一尾搵錢同埋好親中
而家嘅都未掂又勁快想推啲出嚟
EXO又解散啦

YG最衰靠blackpink吊緊鹽水
永遠最叻攞舊人啲人氣去推新人
你試下佢推個Baby Monster出嚟
blackpink分分鐘放翻雪櫃到傻都唔出奇

我就真係覺得差唔多 唔覺有整到
但話有打針就真係唔出奇
其實後生已經好靚
越南妹最正
呢到好多bunnies似乎唔係咁諗
一路狂屌其他團整容雞
一路死攬自己班妹豬純天然冇整容
閔媽媽話冇得益於hybe資本
只係出演吓bts mv
hybe投資幾千萬整吓專輯
唔算靠hybe
係囉 真係打到太厚雖然有特色但本身明明眼鼻ok 係個嘴搞柒晒
吓 個鼻翼同鼻頭差勁遠
利申鍾意minji
係咪得我覺得咁計個第幾代好奇怪。。。
明明依家nj ive aespa gidle lex全部同時期競爭緊 但係ive就5代nj就6代 出道都差唔夠一年。。。

況且newjeans打破哂啲前輩記錄呢個結論又點嚟
音源係勁但係pak代代top團都做倒
除左長佔榜首紀錄仲有冇其他? 我諗倒就係多個spotify紀錄
仲有好多主要kpi
論獎 出道先一年 係最快攞個大賞但係都係得一個 起碼都等埋今年攞多幾個先 就算真係今年攞多幾個都未叫破哂紀錄啦
音樂節目一位以出道一年嚟計係多但係論總數論連勝數要破前輩紀錄仲有排
論專輯銷量 女團首日銷量同初動銷量紀錄仲係aespa第一
論billboard嗰啲海外kpi又未登過頂
咁就話打破哂紀錄會唔會早左少少?
咁韓國係咁講架嘛
ive佢係五代同六代之間出道
如果按照出道時間佢的確係5代
kep1er nmixx lesserafim呢啲就真係六代
你睇開啲新女團都睇得出ive同其他係有差別
係斷層式個隻喎,講風格同埋概念
淨係new jeans你都分得出佢地同其他團有好大差異啦

唔係要踩ive但要講時尚資源同影響力
new jeans人手一個Brand
出道幾日就即刻出席CHANEL活動
而ive得張元英一個有miumiu
啲大Brand活動影都唔見多隻
其實已經比唔到啦
再講咁多個女團全員有Brand代言
得blackpink同new jeans兩個團咁大把
已經好好咁證明左new jeans係大比數拋離左
超曬車嘅程度 呢樣野你無得唔否認
係外國紅唔紅大家有眼睇
ive係韓國係小學雞圈子紅
而new jeans係韓國每個層面喎
MAMA個女團stage集合有IVE份喎,同一代啦下話

https://youtu.be/IJks7TIDfnk
由細個未生定開始(13-15 左右)保養個樣唔會差到去邊
好多面部肌肉excised 同埋習慣可以Improve 面型
列如你按個鼻佢係有機會會生尖D,同埋箍牙,食野方法. Etc
仲要佢哋可能仲未生定出道平均得16
好多人細個唔留意,列如開口訓,食嘢咬合用一邊,大個生生下咪開始柒
BP、Twice、Gfriend嗰啲係3代
Twice紅咗開啟第三代,之後到BP做咗國際明星
由Itzy出道開始有四代女團討論
所以Itzy、aespa、IVE、NMIXX、Lesse同NJ都係同一代,(g)-idle其實都可以計埋落去
而家已經開咗第四代,睇melon日榜冠軍就知,係睇邊隊第一
而家望落都係IVE叫做同到NJ架喇
按個鼻佢係有機會會生尖D
講出嚟有無笑 你按摩可以郁到鼻骨咁撚勁?
韻律泳啲人練習要鼻夾嚟夾住個鼻,咁佢哋係咪個個都夾到個鼻高晒啊
以前反泡菜嘅我都鍾意咗新牛
所以我相信新牛係打破咗啲嘢,但冇追開韓團,諗唔到原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞