新牛仔褲NEW JEANS 係咪近年少見既零整容團?

317 回覆
659 Like 234 Dislike
Up乜,上面又話「之前對IVE,因為唔知IVE會有幾多日冠」宜家又「肯定到IVE日冠少過自己嘛」
咁肯定日冠少過自己洗撚講空降?直接講日冠啦,咁肯唔肯定姐?
第一 曲風 唔係果d煩膠尖聲
我聽ditto果陣係未知咩人唱
淨係覺得好聽 洗腦
事後再睇佢地跳舞果d先落坑

第二
唔係著性感 大整,整到一模一樣
軍隊咁
你閱讀理解有問題
IVE一cb
係Bunnies走去攞邊個空降最快有一位呢樣嘢去講
真係連等都唔等
無論幾時都要話畀人知自己係第一
初動係第二,就攞c榜嚟講,總之nj贏硬架嘛
咁咪初動aespa贏,c榜njs贏囉,其實冇問題嘅,一個爆發型、一個後勁型
同埋年尾頒獎都係睇c榜total架啦
零整容變無大整
樓主一早就打倒左昨天嘅自己
買咗正皮?
咪講啦 佢而家唔覆
陣間又入鳩我哋bunnies數
識啲野
。。。
按個鼻佢係有機會會生尖D
屌你老未個鼻泥膠做可以塑形㗎?
畀啲美容廣告洗撚晒腦
眼殘黨留名
睇完上面d所謂newjeans童年同而家差別好大的整容相
都唔係好睇得出整左d乜

或者有冇d明顯d的進化史或原韓文黑post睇下
再決定性d有埋整前整後相就直頭perfect
好似上面都有幾個其他女團既
對住張唔知幾多年前的童年相睇到一舊雲
基本上得minji有小小差別
其他睇落同細個一樣
舒華無整過
不過講起整容 都係SM最屈機 兩個神顏都係SM整出嚟 Irene Karina
Cap 啲咁嘅圖 邊個都醜啦
乜嘢第六代團
早排Melon先出咗份新聞講緊引領韓流嘅四代女團,包括GIDLE IVE AESPA NEWJEANS LESXXXXXXM,第五代只係大陸人講,勉強要講咪男團ZB1有啲韓國媒體話係第五代,女團根本仲係第四代競爭緊
唔算
人哋韓國人都未話換代,係你哋自己作出嚟
我唔係指換代
咪理條傻鳩啦師兄
條友係kpop po其中一隻毒瘤嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞