Twitter「藍鳥」商標會消失 馬斯克:改為「X」 料想發展成微信

185 回覆
26 Like 372 Dislike
出NetX
Apple係B2C定B2B賺得多?
B2B金額大但唔代表最賺錢?
Thread 抄 twitter 但twitter 就準備rebrand
Meta呢間真係垃圾公司嚟
Generation X
電動車樓上講咗 spacex你想點民用
飛十幾分鐘個啲太空旅行? 好快會做 人地依家做嘅係幫埋民間機構射衛星 同時取代緊nasa做登月任務 長遠係登陸火星 光頭佬d民用太空公司收收皮先
ai佢唔做llm 佢要做現實同到人交互個d ai 當初挖咗openai班人過去整佢個自動駕駛 之後仲有機械人optimus
唔鍾意佢都必須認識到佢真係好撚癲嘅人 當然搞爛twitter 整埋d用家都鬧嘅壟斷嘢微信又係正仆街黎
Twitter死了
其實呢個idea佢有左好耐,最終係想有一個萬能app (Wechat 都唔算最萬能, 韓國既naver 其實仲癲),但咁其實咪即係一個OS... 普及左仲可以跟手出埋xphone
其實佢第一筆錢係來自PayPal
佢單係賣PayPal 賺個條數已經夠佢富貴財自
財乜鬼自
佢本身都富二代嚟
其實佢由零開始build好過買twitter啦
真心on9
無用twitter,冇用微信
所以佢已經被中共收買左啦
未來2030s中共同佢會用neural link控制全球
連自己個仔都叫X唔識串
留名睇兒登仔拜神
spacex starlink 其實已經民用緊
普通人可以買黎用

係爭在有幾普及
大家好, 我是Elon musk
點解係一個os
戇撚鳩
死返去玩你啲電動輪椅啦撚樣
Generation X
咪係
整成一個apps就誇平台通訊同支付
行回頭路整個os出嚟自閉
對一件小事了解既小小出入,會對成件事有好大既誤解。
你由呢單野你可以諗下平時係咪有好多事你都理解錯曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞