《聲夢傳奇2》冠軍任暟晴自爆未同TVB簽約 出道大半年得1首翻唱歌!

145 回覆
44 Like 72 Dislike
條女又幾正
樣淫仲要有啲波路
姚焯菲Chantel 接班人

流心鮑退休?
hi 你賤種方面viu狗贏哂 佢仲諗住咁踩tvb有正皮
喺TVB要炒下車或者玩到個男仔自殺先上到位
問題係呢條女唱歌根本唔掂去造星都贏唔到
好似幾大波
一度被追捧為「姚焯菲Chantel 接班人」
naughty girl 出道得1年幾 然後又未死
仲要冇乜成績可言
接乜撚班
用下你個閪腦啦
等睇又話你有內幕消息
幾肯定
冇自家劇連唱主題曲都冇機會
標題一有tvb就成班入黎盲反負皮
又一堆pr
sor
未訓醒睇錯數
出道大半年得1首翻唱歌

eric好似有寫過一首新歌
cd player係指用唔同機播同一隻碟
想有新碟?發夢啦
cctvb由頭到尾都係謀住點樣換cd player
吹撚到件馬蹄露好撚掂咁
屌,實際上,件馬蹄露連唱歌都唔撚掂啦,都唔知有乜好吹捧
究竟佢老豆比撚左幾多錢出黎要吹奏到自己個女唱歌好撚掂?

唱快歌唔撚掂,斷氣咁撚樣
唱慢歌就係咁噴哂氣出黎
唱首慢歌,D氣既聲同大撚過佢自己把聲,咁撚樣都吹奏?
相對起其他聲1班細路女,其他幾個好佢好撚多啦
其實柔美一年都得2首歌
有無多啲j圖睇吓
Mk 底
中年嗰啲先惡頂
我識呢條友都係因為知佢YouTube view數全部係因為YouTube 廣告,然後企係銅鑼灣做宣傳完全無人識
吹奏潺唾咪又係兒登仔,上咗神枱又覺得佢唔好,而家拉唔返佢落嚟,Yumi就慘啦冇晒資源
唔好玩啦啦
年年造星當真人show拍
次次造星第一時間foul哂啲唱得歌先
第一屆本來諗住開嚟笑啲騎呢參賽者,亦無話揀人入男團,係第1名有獎金同簽約
第二屆係要出咗道嘅Mirror玩多次嚟捧佢哋
第三屆想搵現成嘢做藝員
第四屆本身想搵女藝員,但見到腥夢就搞埋女團,如果唔係做咩搵梁祖堯做導師
第五屆想加強同其他地方嘅電視台嘅合作,十強入面啱啱好北美、大馬同台灣各一順便招募啲海外參賽者嚟撚狗,用王峰尾後針事件嚟攻擊眼中釘阿澤,又掩護真係想簽嘅Nathan
佢咁叻女, 讀完書先啦, TVB真係行埋一邊
https://youtu.be/UbFK_vm0Hk4

16歲黎講唱歌合格有突
球記高層讚佢唱得好
不過普遍人入腦覺得佢差先係問題
八級聲樂俾人鬧唔識音樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞