《聲夢傳奇2》冠軍任暟晴自爆未同TVB簽約 出道大半年得1首翻唱歌!

145 回覆
44 Like 72 Dislike
《聲夢傳奇2》冠軍任暟晴自從奪冠後一直冇乜搞作,神隱多日之後,最近終於出席公開活動。任暟晴在接受傳媒訪問時表示現階段將會專注學業,專心準備明年IB國際文憑試,仲大爆原來一直未同TVB簽唱片約!

去年在《聲夢2》成功奪冠的任暟晴,一度被追捧為「姚焯菲Chantel 接班人」,不過節目結束後一直未有作太多演出工作。任暟晴早前接受傳媒訪問時表示,因為不想忽略學業,加上要準備明年的IB國際文憑試,所以會盡量專注於學業。任暟晴更自爆自己只跟TVB簽了藝員約,唱片約方面就要再作考慮。

其實我唔明點解仲有人會參加TVB節目
空心老官乜柒都冇,冇資源佢嗰啲國際知名歌手到而家都未上到紅館
CCTVB擺明只係搵CD player
邊有人咁on9以後靠CCTVB可以做到歌聲架
who?
擘大個西
仲以為簽咗環球添
環球走左10個女歌手
姚焯菲Chantel 接班人

吹到佢好大成就咁
唔簽AAM係好事
俾人呃左囉
講真佢整體package好過Chantel啦
同埋佢唱歌把聲同技巧有自己特色,比較適合用氣聲唱法嘅歌
2果班大部份有啲家底。
聲夢二班人無乜存在感,仲衰過星夢一班下弦
人哋仲咁細個
又唔諗住做歌手
做乜要放棄前途簽cctvb?
一直都係
聲2出街就阿陳出事,果陣見到差唔多類型就寫2.0,寫寫下變左港版全智賢都係咁
星夢一班未消化哂就出星夢二班
跟住無耐又出埋中年好聲音
唔簽係啱..1來 星夢2少人睇
2來 依家D人只係識炎XX
之後又有男團
會唔會duncan想簽佢去環球,被人炒左先擱置
捨難取易呀嘛
有少少料嘅都去玩造星,餘低嘅覺得自己贏唔到咪去 TVB 搏吓,好似以前卜你個乖亞視個亞洲小姐,都總有人去玩
有少少料嘅都去玩造星?你有無調轉講呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞