[泰利!啪啪啪!泰利!啪啪啪] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
細查踢防中,你識唔識架!
yes,private ig就應該唔關傷事
不過你話係咪真係有傷
我覺得應該係,唔係照計應該會跟隊去usa
普蛇:夕陽高照,練兵完畢。
有冇計埋斷欖次數?
傳啲到喉唔到肺又wrong timing嘅波出嚟
會唔會開直播自殺?
唔直播啦
我覺得現在球迷真的充滿怨氣,但不只車迷才不滿現況。自從有網絡的出現,加上社會愈來愈自由,經常有遊行和集會,大家多了表達不滿的途徑。我相對處於一個比較體諒的角色,因為就算有多少不滿也好,你一定要 be honest 的是,你在這個轉會窗一定得到某些benefit,不是每樣事情你都覺得「唔gur」(很不爽)。有時打開連登,見到有人好激烈地反對某些事,或者從早到晚叫todd哥下台,我反而覺得:「嘩!使唔使呀?」
我想跟tood哥說句「加油」呀!他的壓力必然好大。先不要考慮他做每一個決定背後的原因,不要去 judge 他做得好不好,我真是好想跟他說一聲「加油」,因為這個角色實在很難做。我不想再對他施加壓力,想給他一份鼓勵。
蛆清緊人,連邦老師都要趕走
如果可以用黸加錢換vlahovic 同Zllm 其實可以考慮
你地係咪想逼死人先安樂
我最主要就係想指出車路士輸波的最大原因,當然球員和教練都有一定的責任,但我認為最大的問題是低賤車狗的那幫人,我上連登車區上看到,他們日日都在評擊車路士,是車路士輸波的關鍵!如果不喜歡車路士的話,就請支持其他球隊,為什麼日日都想希望車路士低賤?車路士這兩季的成績大幅下滑,都是因為那班低賤車狗的7頭日日在咀咒車路士低賤,而最不幸的是,竟然連個天都幫埋佢地,搞到車路士打到咁差。 唉!我明白有批評才有進步,但現在的車路士,真的很需要各隊球迷的支持,才能重震雄風!請停止對車路士的批評或咀咒,並關閉其有關的專頁和網站!車路士成績下滑最要主原因是低賤車狗不斷的干擾,如果他們的不停止行動的話,那就消滅他們吧!只有這樣做才可以令車路士做番一隊英超BIG 4!
zllm 唔使俾錢買嘛
祖好似想要1xm
Empadu
盧狗唔去沙地真係要洗廁所了 應該無人要
原來你是我最想留住的幸運
你咪理啦
有班友最鍾意對住統計數據打J
咪俾佢地J左先講
Kepa蛇夠用啦 真係唔好再擺錢買gk
有撚用咩
睇下熱如果賣完Kane
會唔會買華/盧補
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞