[泰利!啪啪啪!泰利!啪啪啪] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Broja我真係唔睇好

無腦踢前鋒,一味用牛力死衝,仲要重傷過唔知有無以前咁爆得
身高但頂頭槌廢嘅
根本又係另一件波牛
廢過譚狗
Colwill幾時歸隊
去沙爹咪fit
肥普d要求都幾正路 暫時
覺唔覺普蛇一啲吸引力都無
新嚟嘅球員無人話想跟佢
佢又叫唔到啲俾佢教過既勁人嚟
4個中堅唔知夠唔夠
施華咁嘅年紀一跌watt分分鐘變放題
咪就係
6月就應該落bid
依家去美國都未買到
有冇可能要晒caicedo cherki viega
想黎多次青春風暴
未賣人
Viega 有乜好J

衰過Cherki
Cherki至少U21歐國盃有料睇下
阿特蘭大個前鋒好野來 仲有多仔艾迪耶美 又未去到完全無野買嘅
Atlanta 個前鋒標70-80m
Adeyami 翼鋒嚟,就算要買都過100m
如果剩係單憑國際賽表現可以作準
Amrabat 就唔會到而家都仲未走到
文你老母尼咩
咁鍾意j垃圾,仲想幫拜狗接貨
呢條友一定有報細數
事實就係車狗搵到3xm Nicolas Jackson 已經算抵
依家前鋒渴市,3xm就係買到呢啲刷刷卡質素
食了?
Viega 數據唔出眾,大賽又無料

點說服車狗買佢
件老翻夏撚又raw又講緊要80m up
多仔個件翼黎嫁喎
u21連正選都冇真係窄啲喎
黃店鹽酥雞+粟米
飲zero
柔乙己一到車區,所有內戰的人便都看着他笑,有的叫道,「柔乙己,你又重了十公斤了!」他不回答,對櫃裏說,「黃店鹽酥雞+粟米
飲zero」便排出九文大錢。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又偷了王家衞的台詞!」柔乙己睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你偷了王家衞的台詞,吊着打。」柔乙己便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「竊台詞不能算偷……竊台詞!……電影人的事,能算偷麼?」接連便是難懂的話,什麼「一個人要離開車路士」,什麼「跑步」之類,引得衆人都鬨笑起來:車區內外充滿了快活的空氣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞