[泰利!啪啪啪!泰利!啪啪啪] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
認真 如果牙衣踢修仔 一定可以刷多過6球
根本就對人唔對事
自己鍾意就算慢都leys fucking go
自己唔鍾意就唔值得比時間,阿衣之流
你talent id垃圾關我撚事咩
對佢咁大期望根本不切實際
個人預測囉
唔通袋狗都值得比時間咩

到Broja打得起,你哋咪鞭鳩我地
唔係話唔買得
係買d 又係幼幼入得8,9球70m 買黎托咩
市面上冇咩proven 一線前鋒買到
袋狗踢德甲都屈唔到可以去堆填啦
應該冇咩爭議
放心
我從來冇話要買你口中所講嗰班前鋒
亦都冇反感jackson打正選

但見到你地對broja有不切實際嘅期望就覺得有啲搞笑
Broja我由佢外借修狗,睇到依家

真心覺得佢從來靠股牛力嘅前鋒
無撚腦無戰術意識
仲要重傷完唔知佢速度仲有幾多
基本功麻麻,頭槌背身垃圾級

Sorry 唔覺得佢有乜潛力上到大枱
佢個定位應該係攻中?不過慢就點都死係真
但肯跑同過到人都ok
30-40m買到的話
我覺得唔過分
屌你終於蒲頭
茶几喺U21歐國盃有表現唔代表啱英超,呢條友踢唔到英超嘅翼,唔夠快,但可以踢playmaker,可以帶起隊波,但肥普足球唔似可以容納一個playmaker

Veiga喺歐國盃無表現似係個教練唔重用佢,但睇過佢喺切爾達嘅表現,我認為可以一試,算快而且個人技術唔錯,但入攝先係佢嘅長處,最啱睇假九
肥普足球唔似可以容納一個playmaker

Eriksen: Am I a joke to you?
白狗無90m都唔肯賣
點解第2個中場咩消息都冇 明明要簽2個
細殺轉職猶如強援加盟
新一代佢同夏撚應該操得最近丙朗
無番意開,果個jackson係咩料子?
勁?
明顯要睇白卡要幾多錢
仲未俾白禮頓撚夠?
Eriksen 機動性好大
全盛時期Distance covered per game 全隊頭1、2
Cherki 有無咁跑得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞