[KPOP] K-POP 2023討論區 (34)

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
勁靚女
https://www.instagram.com/reel/CuqQcAwPB16/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
啲腳趾
露趾pink heels
細妹真係好正

kyujin💗我愛

啲人都
好歌手值得擁有
Im
冇人識
好..!
KPOP第一巨乳
歌王冬
李木真
武林Karina

留名

Daddy回春未
有啲似香港個件楊茜

NMIXX回歸先行曲和主打的melon日榜成績
先行曲 7月3日發行
主打歌 7月11日發行
來源: theqoo https://theqoo.net/square/2857975598
1. 前作的Buff居然沒有帶動音源成績,真神奇... 拜託往上衝吧!!
2. 她們的專輯賣得滿好的,表示還有機會,所以不用擔心,但是希望能出更好的歌曲ㅠ
3. 歌曲很好聽ㅎㅎ 希望音源能往上升
4. 希望JYP在整體上能改變一下A&R就好了... 我好感的偶像們音源成績不好,我都覺得很可惜
5. 上音放之後音源應該就會升了
6. 我更喜歡Roller Coaster,Party O'Clock也不錯,但就是聽起來有點普通
7. 我都不知道她們回歸了.. 但是女團只要一打歌的話音源就會升
8. 啊,但是... Party O'Clock是主打對吧? 我覺得先行曲更好聽...ㅜㅜ
9. 她們在音放的live表現得很好,所以每次打歌後音源都會升
10. 我覺得Roller Coaster比較好聽
11. 雖然兩首歌都很好聽,但是Party O'Clock當作主打歌的話感覺很無聊。最近JYP的歌曲都是那樣,為什麼不能收到好歌呢?
12. 我覺得Roller Coaster更像主打歌,如果能只推一首歌就好了
13. 沒什麼需要擔心的,反正之後音源就會好起來的
14. 如果能減少rap部分,然後按照實力分配part就好了
15. JYP的A&R需要全面改制,孩子們太可惜了
(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
基本上呢間公司零企劃可言
揀歌差 服裝化妝差 產品設計差
而且嗰種差唔係同大公司比嘅差
係仲差過細公司先仆街
所以總括嚟講而家呢間公司其實只係食老本
快啲執柒咗佢唔好害人 nmixx已成第一隊受害者
覺得2首都好悶好普通嘥咗班女
又有至少兩隊大公司既女團出道.
韓仔仲有幾多人會記得佢地
其實都係四本部同二本部特別差 唔係全公司都差嘅
sm呢間公司賤歸賤, 至少aespa首歌仲係有大眾性.
jyp繼續曲高和寡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞