[KPOP] K-POP 2023討論區 (34)

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
仲要佢地三個都係支輸低迷
Jyp醒左啦推兩個top算啦
NMIXX 單曲三輯「A Midsummer NMIXX’s Dream」Hanteo榜銷量已突破102萬,成爲第六組初動百萬的韓國女團。

第六女團
減左支輸全球賣90幾萬
Kpop女團 top 1
你好 恭喜你成功當選公海最智障會然

[KPOP] K-POP 2023討論區 (34)
https://lih.kg/AobDzKX
#193 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
<A Midsummer NMIXX’s Dream> by #NMIXX  has now surpassed 1 million copies sold on Hanteo.
【2023年單小時收聽突破5萬人數歌曲】

1 IVE I AM 89,828
2 newjeans OMG 72,508
3 IVE Kitsch 71,964
4 aespa Spicy 68,628
5 gidle組合 Queencard 67,213
6 LESSERAFIM UNFORGIVEN 63,660
7 newjeans Super Shy 56,808🆕
8 田柾國 Seven (feat. Latto) 55,881🆕
9 Jisoo Flower 53,203
小學雞還小學雞
但album spoiler得兩個人又真係kam喎
我有兩秒以為第一首係得佢兩個唱 所以先得佢兩個出嚟跳
垃圾平地場

點解hybe咁鍾意俾啲冇波直筒身材嘅人著呢啲衫
幾時捉隻冬天狗去絕育
日日係度發情亂吠好撚煩
Who?
真心問呢個係小娟定hyein
有無可能會出2.0
兩個都唔係
我絕左佢
而家好清靜
二本部要製造話題
第一女團
可惜銷量同音源唔掛鉤
自拍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞