[KPOP] K-POP 2023討論區 (34)

1001 回覆
2 Like 17 Dislike

佢產地係邊?
成個偶像業都係錢砌出嚟
講到咁清高仲以為追緊indie台

好女仔
分手
theqoo】梁朝偉無片酬出演New jeans新歌MV,“想把它當成禮物送給韓國粉絲”

此次MV的申宇碩導演和ADOR的閔熙珍製作人表示:"雖然只是短暫的出現,但希望是一個有魄力、有極強存在感的演員能夠登場。在衆多苦惱中想起了梁朝偉","梁朝偉雖然只是短暫登場,但是從拍攝前就開始仔細分析劇本,親自提議MV中的白髮造型等,表現出了極大的熱情。他在現場也爲了符合大演員的聲譽而盡心盡力地拍攝,得到了工作人員的一致稱讚。"

邀請梁朝偉是由閔熙珍總製作人親自出面促成的。閔總製作人通過熟人向梁朝偉送上了劇本,在確認MV的故事情節後的梁朝偉表明不會考慮分量的多少,無片酬出演了這個具有魅力的角色。

梁朝偉表示"結下了很好的緣分,想給韓國粉絲們送上小小的禮物",表達了對韓國的熱愛。

偉仔唔洗錢
梁朝偉出演NewJeans新歌MV,原來邀請梁朝偉是由閔熙珍總製作人親自出面促成的。 閔熙珍想找一個有魅力,具存在感的演員出演MV裡的角色,於是通過熟人向梁朝偉傳達了劇本,梁朝偉也承諾不收片酬出演了具有魅力的角色,”有緣份,給韓國粉絲小小的禮物”。
閔媽有咩人係請唔到?
無計細公司無錢 好彩梁朝偉好人
閔媽屈到
想知個熟人係邊個
nj呢個團越黎越感覺係只要係閔做pd 成員誰都可以
出道開始就強調概念 買新聞都係吹佢ide好
跟埋去you quiz 完全係主角咁款幫手解答問題
今次直情成個mv用兩個演員主導劇情
有呢d野用咩人黎唱其實冇分別
乜鳩啊..
笑人金錢kpop嘅傻仔情何以堪
拍晒咁多隻MV要錢
梁朝偉唔洗錢
所以唔係用金錢
係呀係呀睇吓啊RUNext而家班人cover attention
你岩..
哇…
閔大人冇hype唔得啦 繼續留喺sm 繼續俾dady打敗
Nj sm 風格嚟嘅
遲早金正恩都請到
閔媽世一
shut up
梁朝偉喺韓國知名度點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞