2023年夏季日劇討論(1)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
三宅健v6嗰陣都已經半退休咁,一早上咗岸,都無咩好發展
takki本身都無咩權力同影響力,最多以前未退休嗰陣fans base大,唔知可以點幫助佢地兩個個仕途
岸仔嚟緊應該都會去,有人搵到website最尾3個英文字母分別對應到佢哋3個嘅姓initial
丁家垃圾係事實,但係捧到瀧澤上神枱幾好笑
明明佢做jr社長都唔係做得好

陰謀論,可能回收前丁家人就係為左令人留意佢之後真係要推嘅團
我覺得走咗個班j家仲有叫座力過仲係j家嘅人

係咪將佢哋放晒一間公司,唔使驚比電視台封殺
所以你話收三宅健嗰種半退休響吓頭炮就話
平野神宮寺呢啲仲後生仲想上位嘅就真係…..
不過對佢兩個嚟講離開j家又要keep(喺日本嘅)曝光都無咩選擇
只希望唔會變炮灰

平野可唔可以拍返套詐欺獵人sp/movie先

啲fans唔做偵探簡直浪費自己
當初話要進出海外仲以為會簽Hybe 雖然平手簽完好似都冇咩存在感
個陣欅坂改名做櫻坂都係fans搵domain名先提早知
平野同小栗社長唔係都自熟咩簽佢個間就唔怕封殺啦
呢隊改名既原因係乜
好似係平手脫退之後重新出發定乜就改名 冇推佢哋講錯請見諒
役所廣司就係做廚 終於明了

佢做jr社長個陣睇得最多既評語就係佢只棒自己鍾意嘅jr
係意外平野佢地封左tobe
當初啲八卦雜誌好似唔係分佢地係takki派系

以家都唔知嚟緊佢地會搞咩
如果咩都無
都幾肯定班fans會好快走

幾buy你個陰謀論但唔睇好會推到咩好成績出嚟
唔知小栗社長幕後有幾大勢力頂唔頂到j家啲封殺令
話哂爛船都有三分釘

另再邊空氣結他社長可能又威迫利誘

利申:斷估
最有叫座力smap嗰幾個有版睇草彅等咗幾耐
淨係同井之原比已經高下立見, 人地仲係幕前現役都會去地方公演視察

唔知海外會唔會係去支那,當年都係得snowman開微博
講起Smap
其實新地圖啲巡迴公演係演啲咩
演唱會定舞台劇定咩
成日見啲佢哋同一大群觀眾自拍
tristone後面好似有burning
takki退社係同佢地三個話要退社同一星期
嗰陣都傳takki 要開事務所
我覺得可能佢地傾掂咗先走

冇搞作起碼佢地可能會有ig 俾我睇
我們離婚吧
好睇,但係有啲鬆散,個theme好似東一忽西一忽咁差啲連貫性
兩位編劇各自寫一份劇本,或者坐埋同一間房一齊寫可能會比較好
冇Takki佢哋自己開IG可能仲多嘢睇睇下Marius幾happy
BTW Takki做經理人公司真係屈才,佢應該全職做clickbait新聞
松下洸平好忙碌
ぐるナイcosplay corner都玩埋
有興趣可以搵今晚嗰集睇頭幾分鐘

聽日見到識郁既佢地唔知又要等幾耐
小栗同平野熟但係同松本潤,斗真仲熟呢為咗個人得罪間公司都無謂啦,口話唔封你身邊D人脈都會做野D細既都會自我審查,小栗仲係位都未坐暖添
空氣結他社長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞