2023年夏季日劇討論(1)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
bi同gay兩樣野嚟架喎,一個對住塊閪扯得起,一個無反應
對唔住 咁真係我混淆咗試聽
Twitter啲人話而家cyberbully Ryuchell嘅人畀人cyberbully緊究竟仲要幾多次先會成長
咁得閒不如cyberbully下垃圾官員同政棍
不過鬧佢嗰班都唔一定分得咁清,抄埋一碟咁鬧,跟住佢就更加down

收皮啦 佢哋唔好扮可憐啦 cyberbully ryuchell個陣又唔見佢哋咁講
向井
向井
寶塚都仲可以當歌舞劇咁反串
マツコ佢哋直程係電視出現咁男版女裝
仲有以前一個變性嘅
都係咁樣上電視

以前睇真係覺得日本人好前衛
富士玩9平原綾香
FNS歌謠祭唱アイドル
啲人當自己係正義化身鬧ryuchell=幫peco=正義
不過鬧左先,風向唔啱就道歉馬後炮其實全世界嘅網民都一擔擔
治癒類個細路都做得啱啱好唔會變咗煩膠,不過大部分演員都好生面口
其實日本人對新性別嘅接受程度唔算低
Ryuchell係衰比人覺得佢拋妻棄子
如果peco覺得ok又支持佢搵返自己嘅根本冇問題
係啲人自己代入peco覺得佢好慘就去追擊人
但當然peco都有可能其實唔ok焗住扮支持
冇人會知道真相
為咗啲純粹八卦搞事嘅網民死真係好可惜 rip
佢個fd 怕醜妹同漫畫都好似
反而兩個中學生 好路人feel
向井
18/40
我翻睇過幾次有喜歡的人 純粹係睇下靚仔靚女
呢套男主有啲劣
我係睇神尾楓珠,明明都幾靚仔,但套套都好重妝
睇邊個都好 好似樓上咁講 啲男角無個正常
江之島已經夠多人,拍下其他地方好過la
neru其實可以慢慢做到女主真係估唔到

idol出身好多 但佢唔係乘idol個勢拍劇果種
先做talent先
最近東京又有海灘既地方
無錢同無演員肯三個月去沖繩拍
所以富士水10去五島列島…我都想開下去睇…

五條仔入面如果係tokyo revengers 個d組合
Gordon + 北村匠海 + 吉沢亮…就應該幾好睇不過無咩可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞