范瑋琪首度發聲護陳建州:深信丈夫是正直的人

433 回覆
13 Like 386 Dislike
小S之後仲有冇同范范fd
應該係慣性 病態講大話
暗號黎 驚大家唔知佢全篇都講緊反話
好似係,
但被人踢爆唔出聲咪算囉, 做乜仲要再出來講野
大話 奶共 陰好姊妹 雙面人 呢個臭閪未收皮真係世紀難題 btw 有佢認證咁可以傻閪黑人一定有me2人
你自己都唔正直啦,你識咩叫正直咩?
捉緊盤好大既棋
1個死好過2個死呀 緊係話自己都比佢呃埋
繼續完美人設
睇返apple 同 犯犯都幾似

白 高 瘦
所以佢個時講明最錫Apple
真心成班女人果啲聚會
男人點會去
個個是9但講句信就係,唔使有法官啦
就算唔奶共, 其他都係死罪, 而家仲要唔係衰一次, 但咁多年都未收皮, 佢係唔係借左運, 諗唔明
而家唯一解決辦法係
黑人承認係gay
假結婚
d女仔完全唔 turn on
起碼apple識嗲人, 而且范范太乾爭爭, 係男人都揀apple, 佢爭在身材唔夠瑤瑤勁
當佢日日係屋企,佢有冇唸過黑人可以有私竇
咩鳩To be a globalist 真係柒到仆街
to be a globalist 好chinglish, 見識少, 好少見鬼佬會話自己係globalist
呢對係連大陸班now佬都好憎佢地

唔知點解
台狗都係半鬼國人 光速屌西同范建夫婦仲可以輕鬆繼續奶共間中返台搵錢 根本同鬼囯人差無幾 道德標準好有問題 呢點算係對香港人係值得自豪 相同情況 香港嘅一定收皮
我估主因係 張韶涵 可能唔少大陸人都係因為 張韶涵而識得范范
講大話唔該比d誠意
D網民做資料搜集仲落力過你
你出完個po即刻可以搵到料收你皮,點攪呀
有無咁低能啊仲打去叫人幫你澄清
無品嘅踩多兩腳你都幾頭痕
咁信人性?仲要「惜日」姊妹,低能架?
扮道歉 但其實唔忿氣 又喺度鳩兜鳩
但係兜到一碌柒咁 Globalist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞