范瑋琪首度發聲護陳建州:深信丈夫是正直的人

433 回覆
13 Like 386 Dislike
犯犯會唔會連美國籍都係假
究竟晴暄係邊個
笑死
睇左之後個個都聽過晴暄呢個人
但冇人知係邊個
雖然唔like小S, 但起碼佢份人有義氣, 當你係朋友時係真心
笑死, 其實佢就咁話少出街咪算囉, 做乜要咁stress on 5日啫
死唔認, 都仲有班死忠fans信佢完美人設, 美國留學、哈佛畢業、基督徒、有幸福家庭、有對孖仔
咩邏輯
其實佢出post之前有冇問話經理人
定係台灣唔興PR呢家野
說好的滴酒不沾?
咁唔通佢話「係呀佢好撚咸濕架」咁咩
佢唔開口撐,代表佢認左係堅料
咁既然要開口撐
梗係講d進可攻退可守既說話啦係咪先

佢下下用d咁冇彎轉既字眼
「正直」「滴酒不沾」

真係玩死自己
呢個起碼貨真價實牛津
全台都在瘋2020東京奧運,陳建州(黑人)日前Po轉播畫面替選手打氣,某張截圖卻被網友揪出有一排跑馬燈,被發現使用不法機上盒「安博盒子」收看,他聲稱是不慎用到朋友傳的截圖,結果網友發現范瑋琪(范范)Po的影片中就有安博盒子,狂嗆黑范夫婦「誠實很難膩」。

范瑋琪7月27日在臉書分享收看郭婞淳奪金的片段,從畫面中可發現右下角的電視櫃上有台白色方形的物體,網友稱那就是「安博盒子」,徹底打臉黑人的說詞,網友生氣湧入范范的臉書開罵,認為陳建州身為P. LEAGUE+執行長,卻使用盜版機上盒,希望夫婦不要再騙人了。
馬明中學先去加拿大, 英文講得差我都明,
范范話係ABC, 真係係嗰度出世, 佢講D英文好唔ABC, 但又無理論連出世都係假掛, 理論上係外國土生土長好難講成咁,
李詠嫻呢D先係ABC
佢老公屌班妹豬個陣,一定係正直啦
起碼都7/8年, 而家都未有人知晴暄係乜水
佢連試管嬰兒都唔認
話家族基因易生孖仔
Kong U space 話自己Kong U Law
住樓下都記得咁清楚去探奶奶
台灣炎亞綸出名有pr
係白狗太習慣講大話
神助攻
其實唔好咁on99好無,呢啲根本最好收收皮縮下一排就無討論價值,明知根本都無證據,而家出黎講埋啲垃圾嘢俾位人入,撈咁多年都低能咁衝親出黎都柒,娶到呢啲真係頭痕
滴酒不沾 唯五出門 吹到咁撚大
諗起朱茵話唔會有婚前性行為, 之後就未婚大肚
但起碼人地大肚之後都唔敢再死撐,
范范佢就繼續死撐, 不過都要多得黑人, 自己自爆係試管,
發覺佢次次都係咁, 哈佛又係死撐哈佛=extention
裝個愛爾達好平
都唔知佢哋做乜9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞