范瑋琪首度發聲護陳建州:深信丈夫是正直的人

433 回覆
13 Like 386 Dislike
睇wiki話佢美國出世美國讀書
成日show 英文 扮哂美國口音
但佢有次澄清又扮哂野打篇英文出黎
俾人捉勁多錯,chinglish 黎
仲要根本冇grad
笑死 病態說謊
呢兩公婆次次衰咗都死撐唔撚認架啦

不過咁多柒野加埋,台仔日屌夜屌都仲搵到食個下好野。
佢仲要係SPACE drop out 扮HKU grad
好多時唔出聲過冷河, 或者一開波就認低威, 就已經無事, 呢兩公婆次次都衰多口, 所以越搞越大 ,
黃子佼nono都係一兩日就完左件事, 而家都星期3/4, 黑人單野仲未完 食足成個禮拜花生
Melody,李詠嫻 嗰啲先係真ABC
所以有ching懷疑佢會唔會美籍都係假
陳法拉呢D中途去美國留學, 英文講得仲好過佢
想問下台灣人平均智商係幾多?
點解條女講野戇鳩到咁
就係唔明點解咁都仲搵到食, 我估仲有一班人好撐佢地, 好神奇

哈佛英文 典型學習美式教育 但奶盡支共春袋 仲要係台狗
呢兩個名校

而且通常abc 第二代,都應該讀得到書,Asian 老豆老母一定好嚴
呢兩個真ABC反而好少見佢地講英文/寫英文post
仲要人地係UCLA畢業
侯佩岑呢D咪高EQ囉, 雖然之前都衰過
我發現通常外國大黎香港/台灣發展果啲
都好努力學返中文
就算音唔準都盡量講中文
可能有一兩個難啲記既詞會講返英文
好似香香,原子鏸(最近睇返男親女愛,睇到佢勁用心講,雖然啲音好唔正好得意

唔似啲扮abc
係簡啲易既英文出黎show (eg Janice Man)
咩好interesting
好想睇呢兩個賤人仆街
可能佢間屋成萬尺大
講大話都唔識講
有無蠢到咁先得架
always constantly reminding me though out
雖然我知鬼佬英文未必好, 但always後面唔駛加ing, always constantly又一齊用, 似乎太離譜
through out我就當佢手快打錯字, 好似鬼佬都將cannot打成can not一樣
佢訂婚唔請小S 話only family但請andy哥
又扮撚晒蟹扮唔小心話小S唔識湊女
又勁撚多個契媽 但小S個女得范范一個契媽
睇得出小S勁mind 范范正八婆
真, 外國大嗰班明星好多都好盡力講中文,
反面本地人會扮自己唔識, 除左janice man, 仲有薛海皮, 不過佢話自己讀國際學校
其實有乜好唔認?
基督徒唔可以用人工方法造人?
佢仲有勁多錯
唔係啲口語既錯
淨係第一句都可以兩個To 用大楷
逗號後面又會大楷開始

佢應該寫左好耐左改右改先砌到呢篇文出黎
但都錯漏百出

如果係香港讀書英文唔差都唔會寫到咁

成集中哂槍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞