范瑋琪首度發聲護陳建州:深信丈夫是正直的人

433 回覆
13 Like 386 Dislike
啤酒泡唔撚會完全遮住個咀
范瑋琪直情係臭八婆
造假學歷
當年扮好姊妹然後又同張韶涵反面
仲有早幾年奶共送口罩個單野
都睇得出呢條女本性不善,人面獸心啦

所以黑人娶佢個陣我就對黑人無好感
揀得呢啲女人做老婆,你慌黑人自己係善男信女咩
佢地個啲恩愛人設真係咁多年睇都係得啖笑
「表明從知道懷雙胞胎開始,每時每刻都在家中安胎,直到後來穿羊水那一天才送到醫院生BB。」
「還有每天散步7000步和固定產檢,這些外出黑人全程都在。」

係咪我貧窮限制我想像,無出過街但每日散步7000步,屋企應該好大

但佢又話屋企得一張床 媽啊好亂啊
然後佢又會話記錯
一年總有一單醜聞上報
總知好撚憎呢對夫婦
關咩事 就算老婆性冷感 黑人都有好多方式解決 但佢揀左周圍性騷擾人 係佢份人仆街
呢張圖諗起老納積陰德
炒晒車
哈哈哈佛大學…
佢咪有話每日有散步 前言不對後語
為左奶
連自己既知性才女人設都唔記得哂

呢條女真心係on9
扮既野全部唔連戲
唔止性冷感
仲眼盲耳聾
噁心
試下睇多次
點解兩條友成日講啲一定會俾人揭穿嘅大話嘅

哈佛又係咁,奧運睇老翻又係咁

范瑋琪被打臉!強調懷孕出門五次 證據被挖出明星證人曝光

https://ent.ltn.com.tw/news/breakingnews/4348892?fbclid=IwAR2Tl3Tu9TImA49I3lo4izHyHth2DKKWaA_yQH_Jq4ipgC8M78xLqTm-3Yk_aem_AQyBEg2cyl2M_k7rOH9HyZtbNpr4j8_iI1vn3gracJ9aYbCC_WEqFlf-yI55ZnJSbkM
Butter beer嚟
其實佢兩公婆有冇屌過西
撩人扑野有幾唔正直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞