鐵達尼潛艇・氧氣供應倒數,香港時間下午7時8分耗盡

937 回覆
249 Like 13 Dislike
有冇人有同感呢一代啲美國人,
淨係聽到把聲都覺得好撚兒戲,唔係做大事嘅人

睇埋隻So called潛水艇
屌佢老味深圳爛鳩比亞迪啲電池車都冇咁山寨
難怪呢個國家會衰落
我而家講得啱未?
我都話咗呢個情況冇乜可能係佢地發出嚟

而家話搵到碎片啦,一早壓撚爆咗啦佢地
乜野30分鐘一次好存疑
佢地點定呢個聲音既基準都唔知,距離同方位捕捉唔到,係海度咁多聲,呢d所謂既30分鐘1次既聲係唔係同一樣野發出都成問題,係唔係準時30分鐘都冇數據

而我都幾撚肯定如果知道聲納既運作原理,有了解過下有事d人點救,而又有能力固定時間敲出聲響,佢想人救到自己係唔撚會30分鐘1次咁on9

聲納定位係要好頻密既聲先定到你響邊,待救都心急啦下話
其實我都諗,你想人救,無可能三十分鐘先一次
最多都係五至十分鐘分鐘間隔,敲一段時間
攞苦嚟辛 貼錢買難受
屙屎個位先有窗
間公司會唔會執笠
救得返就係
救唔返淨係可以拍記錄片
有幾個可能,美國政府放棄救援,反正無人可以查証,提早聲稱內爆左就收工,班人其實係架艇入面缺氧死。

第二,架野下潛無幾耐即失去控制,坐潛向海底,中途爆左
拳交過泥?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞