鐵達尼潛艇・氧氣供應倒數,香港時間下午7時8分耗盡

937 回覆
249 Like 13 Dislike
𨳒你個閪嘴啦大陸囝先嗌波塞冬㗎
其實照計根本就未有問題 如果係計5人分氧氣供應,前題係入邊真係5個人都未死

有錢佬癲起上黎真係直接殺其他4個,氧氣已經可以頂耐d。
真係救得到請個最好既律師up下其他人發癲先自衛都已經冇事啦
失你老母聯
唔係話唔討論 但係冇討論空間
你當佢哋咁戇鳩唔知邊點落海咩 但架野落到海會左右行嘛
點會無菌
扯大纜咁扯
起歌
呢隻冇
睇有錢佬仆街最開心
仲有唔夠三個鐘
咁都唔滿意
我要見到血流成河
殺完對方都係等死,仲要陪住條咸魚
如果係死一定係個仆街ceo先
無記錯呢家佢地係海底4公里,唔知有無咁勁碼力既船落到去4公里水壓再拉翻佢上黎
太大入面空間太多
一落到咁上下深就好快壓扁
寫番失去聯絡好難咩
其實照計根本就未有問題
你個照計都幾獨突
你知唔知用self defence黎做辯護理由係咁難
最少氧氣可以頂耐d 仲有人肉食
係太空死起碼可以係萬天星空下化作星星
如果我有生之年可以送上太空死都好
係咩我細個睇嗰個咩希臘卡通都係叫菠菜冬嫁喎唔記得咗至net小人類定放學ICU時段嗰附近
入邊發生咩事冇人會知 除咗最後1個人 係咁絕望同大壓力既情況底下講有人發癲點會冇機會
With Loibl inside, the Titan travelled around the wreck twice and once even touched down on its deck, he said, before making the return journey.
成架
https://www.dailymail.co.uk/news/article-12218125/German-paid-OceanGate-Titanic-wreck-2021-says-incredibly-lucky-make-it.html

有幾多個人真係可以係太空死
星矢都係叫菠菜冬
你放心,根據鐵達尼既經驗
係海底三公里你條屍係唔會浮返上黎
一路係海底俾海水同海洋生物分解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞